Torsdag

Redan torsdag. Den här veckan har gått jättefort. I måndags var jag och Lollo in till stan och gick runt en hel del. Gick bland annat på Via della Spiga och kikade in alla märkesbutiker. Finns verkligen ALLT. Kul att gå där bara för att kika på alla vackra damer som trippar omkring på sina små klackar eller männen i Armanikostymer ;)

Vi lyckades även med att få en liten ridtur på typ världens minsta ponny. Haha. Italienare är allt bra roliga ibland. Vi stod och smygfotade då mannen till höger i bilden red runt på denna stackars häst, då de bjöd fram oss och insisterade på att vi skulle testa och rida en sväng vi med, haha.

Senare hittade vi även en biograf som visar filmer i orginalversion, dvs inte dubbade. Vilken lycka! Vi såg This must be the place, med bla Sean Penn. Väldigt speciell film, men det var mysigt avslut på en bra dag.
Annars så har det inte hänt så mycket spännande. Mest tränat.. Nu ska jag iväg till gymmet en sväng. Har sjuk träningsvärk redan men ska köra ett lättare pass och sedan sitta i bastun ett tag hade jag tänkt! Sedan blir det att städa heela eftermiddagen. Mamma och pappa kommer på besök i helgen så då gäller det att få lyan att se toppfräsch ut! ;)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0