Trick or Treat

Äntligen Halloween;)
Har sett en hel den fina outfits idag. Blev nästan skrämd av Batman i morse när jag stod i kön till maten. Annars har det varit alla möjliga, allt från Shrek  till Pumpor och Lik... Det läskigste är dock att med vissa vet man inte om de har klätt ut sig eller om de alltid klär sig så..hehe. Jag tycker dock att vi måste köra hårdare på halloween hemma, riktigt trevlans.

Ikväll är det partaj hur som helst. Riktigt taggad! Undrar vilka fina outfits man får se då. Själv så blir det 80-tals brutta. Vi har funderat på utklädnader läänge, men när vi åkte för att fixa i veckan typ allt slutsålt så.. Känner på mig att det kommer bli rikitgt bra dock. Har till och med köpt scrunchies.

Meghan, roomie min, hittade dock den optimala dressen. Hon ska va Jack Sparrow från Pirates.. hon är nästan besatt av Johnny Depp så..;)

Träningen idag var det vääldigt mkt nytt på. La in en ny zon, väldigt förvirrande. Och tre nya set-plays. Så hoppas det går bra på lördag!

Annie kommer hit i helgen med! Riktigt trevlans!!:D:D

Well, nu ska jag dra en powernap och börja tagga inför kvällen.


Rubriktorka

Så har man haft första träningsmatchen. Gick upp vid halv sju för att nån timme senare sätta oss på bussen ner mot Richmond Vriginia för att spela mot VCU. Vi kom dit rätt tidigt och hade lite tid att ta det lugnt innan det var dags att värma upp.

Matchen gick väl inte så superbra. Tjejerna var väldigt stora och vi blev rätt stillastående när de steppade upp. Och vi lät dem ta på tok för många returer.. För mig gick det väl rätt ok, men har mycket mer att ge om man säger så. Det var riktigt kul att spela dock! Matcherna är 2x20 minuter, men vi körde en extra period med för att få träna på lite extra grejjer.

Nästa vecka är det Georgetown på hemmaplan som gäller. Vilka vi även möter veckan efter, 9e november, i den första riktiga matchen.

Annars har helgen varit rätt lugn. Träningen i fredags var inte rolig. Vi hade inte tillräckligt med energi på plan. Så då blev det 'latters' istället. Startade försig uppifrån 11 längder och gick neråt, men eftersom alla inte klarade tiden fick vi springa typ tre ggr så mycket. Och sen starta om nerifrån coh upp igen efter en fastbreak-övning emellan. Så alla var väldigt trötta så vi körde filmkväll i fredags.
 
Igår gick vi på bio me tjejerna i laget och såg Saw 4.. Riktitgt illa scener ibland, fast annars bra. Slutet var inte det enklaste dock och det tog en stunds diskuterande under middan efteråt innan alla förstod filmen.hehe

Nu är det plugg som gäller, alltid kul att spara allt till söndagskvällen..
Halloween snart med, måste fundera ut en riktigt fin outfit, nå förslag?;)


Stressen

Har inte haft mycket tid att skriva senaste veckan. Mycket plugg och så har träningarna satt igång för fullt!

Träningarna flyter på bra, coacherna är nöjda med oss än så länge iallafall. Det är mycket nytt hela tiden så man måste verkligen vara fokuserad.. Första veckan gick vi igenom runt fyra anfall med olika möjligheter, åtta inkast, några olika försvar.. och det kommer bara mer..hehe. Men kul är det! Känns som vi har bra stämmning i laget me!

Har första scrimmagen på söndag, riktigt trevlans! Första matchen är in förrän 9e november.. Önskar att det vore nu.

Helgen innebar inte så jättemkt spännande. det var homecoming, men ingen spännande homecoming dance. jag som skulle satsat på att bli homecoming queen.. Istället var helgens höjdpunkt killarnas fobollsmatch där det var lite exra aktiviteter. Några tjejer i laget hade hjälpt till att fixa car-bashing. Inget jag direkt sett förut, men det går i princip ut på att man har en järnklubba som folk lånar och tar ut sina aggressioner på ett stackars vrak till bil som de spraymålat lite fint innan.. Känner att min förmåga att föklara inte är på topp, men iallafall..

Imorgon är det ledigt från allt med basket, men desto mer plugg..

Hoppas ni har det bra där hemma!

Madness

Äntligen fredag, veckan har gått huur fort som helst. Bla. tre inlämningsuppgifter, mkt trevligt..fast nu blir det lugnare med plugget för ett litet tag iallafall, superskönt!

Sitter nu och väntar på Midnight Madness, vad det nu innebär..Stora kick-offen me presentation av oss och herrlaget och massa aktiviteter och så, blir nog trevlans:D

Idag tog vi lagfoton, och fick dra på oss matchkläderna för första gången, mycket fina:) Vågade inte gå hela vägen ut och köra på utsläppt hår så jag höll mig den det gamla hederliga uppsatta. Rätt glad över det dock då vi gick för att ta utomhusbilden, det blåste inte lite idag..och solen var rakt i ögnonen, säkert en jättefin bild..

Sedan åkte vi iväg och åt:) jummsi. de måste verkligen ta in fler mexikanske kedjor i Sverige, Chipotles burritos, jums! Sen åt vi godaste glassen med, strössel, chokladsås, brownies och allt vad det var.. bli inte förvånade om jag komemer hem typ 10 kg tyngre i vår..haha

Well well, ska dra mig nu. Träningarna börjar för fullt imorrn med! Inte såå ledsen över att försäsongen och alla löppass kl 06.45 är över..

Helgen

Var riktigt trevlans. Partaj torsdags, tvungna att pasas på innan säsongen börjar för fullt..Besök av Jacob, som är här och jobbar ca en timme utanför NYC. Drive-in bio i fredags, riktigt nice. Dock satt vi inte i bilarna under filmerna utan hade med oss filtar och grejs. Vi stannade 'bara' tre av fyra filmer. Kändes nästan som om man var i nån high-school film från femtiotalet.. Alla reklamfilmer och så var typ original och typ kiosken me popcorn och sådant var i rikitg femtiotalsstil.

Lördagen bestod av en låång brunch. Sedan bar det av in till stan för att strose runt lite, vi gick ner till hamnen en sväng, riktigt fint. Annars har väl stan inte så jättemycket att erbjuda..Rätt slitet, och man ska nog inte gå i fel kvarter på natten om man säger så.  På kvällen var alla väldigt trötta så vi kollade lite film typ. Sen drog vi en sväng för att köpa lite slurpees med sweetmates och en av deras vänner, som för övrigt hade typ världens största bil. Herre, man skulle kunna köra över alla andra bilar om det var rusningstrafik..  

Idag var en rätt seg dag, vi skjutsade in Jacob till tåget och så. Sen var det dags för träning, eftersom de precis har lagt om golvet skulle vi springa ute idag. Drygt trettio grader varmt vare, och löpningen var inte att leka med. 800m, 6x400, 4x300, 5x200.. och allt med dessa trevliga tider man måste klara.. well, komemr väl va i toppform när säsongen tillslut börjar!


Lycka

Det är det minsta man kan säga om i morse. Släpade oss upp som vanligt för springning 0645.. Riktigt trött, pissväder och sjukt med träningsvärk i benen..

Värmer upp lite lätt och väntar på att coacherna ska berätta vad dagens pass består av, då de säger att istället för att springa idag så ska vi åka till och äta frukost på ett dining ställe. Inte varit så lycklig på länge! Haha.

Får besök av Jacob i helgen också, riktigt trevlans!! :D

Nu powernap..sedan dagens andra lektion.


Hets

Ojoj, vart ska jag börja.. I fredags var det shopping, mat och film som gällde. Lördagen var ritktigt lugn, skönt för en gångs skull. Hängde vid poolen ett tag och stekte lite, inte helt fel. Tänkte på er stackare där hemma;)

Söndag var det plugg, plugg ocg plugg som gällde, sen var det dags för mig och min roomie att fixa oss inför en middagsbjudning, riktigt trevlans. Det var blandat med superambitiösa elever, lärare och atleter som gjort bra ifrån sig i skolan.. Kul att se atleterna i annat än träningskläder :) Maten var inte heller helt fel!

Måndag och idag var två inte så trevliga dagar, med ett prov igår och två idag.. Nu blir det lugnare ett tag iallafall.

Ikväll var vi och hejjade på volleybolltjejerna igen, de spelar nästan varje dag nu;) Sen åkte vi en sväng till 7eleven, amerikanarna älskar verkligen att köra bil. Vi var hungriga så det blev en sväng förbi Mcdonken också, känner att matvanorna inte är det bästa här.

Inte bästa inspirationen idag, ska bli bättre å att blogga. Någon dag i framtiden:)
Well, nu är det dags för psykologiplugg och sen läggdags!

RSS 2.0