Rubriktorka

Så har man haft första träningsmatchen. Gick upp vid halv sju för att nån timme senare sätta oss på bussen ner mot Richmond Vriginia för att spela mot VCU. Vi kom dit rätt tidigt och hade lite tid att ta det lugnt innan det var dags att värma upp.

Matchen gick väl inte så superbra. Tjejerna var väldigt stora och vi blev rätt stillastående när de steppade upp. Och vi lät dem ta på tok för många returer.. För mig gick det väl rätt ok, men har mycket mer att ge om man säger så. Det var riktigt kul att spela dock! Matcherna är 2x20 minuter, men vi körde en extra period med för att få träna på lite extra grejjer.

Nästa vecka är det Georgetown på hemmaplan som gäller. Vilka vi även möter veckan efter, 9e november, i den första riktiga matchen.

Annars har helgen varit rätt lugn. Träningen i fredags var inte rolig. Vi hade inte tillräckligt med energi på plan. Så då blev det 'latters' istället. Startade försig uppifrån 11 längder och gick neråt, men eftersom alla inte klarade tiden fick vi springa typ tre ggr så mycket. Och sen starta om nerifrån coh upp igen efter en fastbreak-övning emellan. Så alla var väldigt trötta så vi körde filmkväll i fredags.
 
Igår gick vi på bio me tjejerna i laget och såg Saw 4.. Riktitgt illa scener ibland, fast annars bra. Slutet var inte det enklaste dock och det tog en stunds diskuterande under middan efteråt innan alla förstod filmen.hehe

Nu är det plugg som gäller, alltid kul att spara allt till söndagskvällen..
Halloween snart med, måste fundera ut en riktigt fin outfit, nå förslag?;)


Kommentarer
Postat av: Morfar

Varför inte ett riktigt blågult spöke!

2007-10-30 @ 09:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0