La Belle Vie

Yes, så var resan till Frankrike bokad! Åker några dagar efter hemkomsten, passade bäst så.. Först Paris några dagar med Annie som kommer vara ute och tågluffa igenom Europa då. Sedan sätter jag mig på ett tåg (som jag dock måste boka med, haha) och åker ner till Montpellier för att hälsa på Sara och Ullis som är där och pluggar, och så kommer Maria dit samtidigt med. Kommer bli nio underbara dagar. Jag är taggad till tusen. Ska börja plugga upp mina franskakunskaper lite nu, haha.

image123

Au revoir!

Spice up your life

Härliga måndag. Regn och allmänt grått, vilket betydde att konditionen i morse hölls inomhus, inte kul. Väldigt jobbigt var det, men nu är det bara fyra tidiga monar kvar, herre vad fort det har gått!

Vi partajade till det lite på torsdagskvällen eftersom vi hade ledigt från springningen fredag morgon. Mycket trevligt var det. På fredagen hade vi lektioner som vanligt, se lite gym och sedan körde vi ett simningspass, sjukt jobbigt. Håller på att försöka mig på att kråla, vilket går sådär, men snart så! Vi var i utomhusetpoolen, vilket var underbart, även om solen lös med sin frånvaro. Fins uttryck där, haha. Jag lyckades även skrapa utt min stackars fot då jag hoppade bomben och sjönk som en sten, där jag trodde det var djupare än det egentligen var.

Fredagen var rätt lugn med lite sushi och filmen Juno, vilken jag tycker är väldigt söt. På lördagen åkte vi hem till Morgans hus utanför Washinton, där de hade lite middag för alla baskettjejerna, gott gott! Senare på kvällen var vi några som stannade kvar och gick ut på en gayklubb för att supporta en tjej i laget som ville ut och ragga lite;) Det började med en riktigt intressant dragshow. Min favorit var den ca 150 kgs drama queenen "Kristina", som hade härliga outfits i form av bl.a. en slimmad hudfärgad ormdräkt, och till finalnumret en "söt" liten cheerleaderdräkt då hon hoppade runt till lite soundtrack från Bring it On. Efter sattes laserstrålarna på och en blandning av eurotechno och hip hop kom från högtalarna. Några söta små dansare i bara kallaingarna fick många blickar från oss straighta tjejer under kvällen, haha. Då Spice Girls spelades just innan vi skulle hem var jag lycklig:)

Igår så slappade jag kvar hos Morgan ett tag. Kollade på lite NBA matcher och gosade med Amandas lilla son Jaden. Tror nästan jag är lite kär, gud så söt han är.

Flied Lice

Insåg precis att det bara är en månad kvar tills jag kommer hem nu. 23e maj förväntar jag mig en stor välkomstkommitée på Arlanda.


Dagarna går rätt fort förbi, har varit väldigt stressigt med plugg och massa annat på sista tiden. Inte så mycket kvar nu dock!


Idag var vi uppe och sprang i ottan. Första dagen då det var riktigt skönt ute, och ljust! Så det var helt okej. Sen lektioner, gym, lite solning och middag på Jap - japanskt ställe där de lagar maten vid bordet, gud så gott!! Nu är klockan drygt tjugo över nio, oh jag ligger nerbäddad i sängen och kollar på 100 höjdare, helt redo att sova.. Inte ofta det händer, haha!

image122

Peace!


Tio för de stora och fem för de små

En riktigt härlig dag igår. Först var det dags för tivoli..
image112image114
image115image116image117
image118

Sedan glassade vi oss i solen och tittade på Softboll match. På kvällen var det dags för konsert med T-Pain.

image119
image120image121

Nu har jag tre uppsatser att skriva tills imorrn och är röd av solen på mina stackars axlar, aj.
Pussar

Peut-être

Snart helg, en lektion kvar. Och vilken helg. Är över 25 grader och sol just nu, och det kommer tydligen bara bli varmare. Vi får besök av ett tivoli, och på lördag är det dags för konsert med T-Pain. Alla kidsen här kommer gå helt crazy. Även om det kanske inte är min högsta önskan av artist kommer det nog bli sjukt trevlans i alla fall.

Snacka om att jag kommer vara bortskämd med vädret i sommar.
Denna bild är från en härlig dag i skärgården förra sommarn.. Bjuder på att jag ser ut som en galen fluga:) Förhoppningsvis bokar jag snart en biljett till en visit i Frankrike. Först Paris några dar med Annie, och sedan vidare till Montpellier och hälsa på Sara och Ullis. Trevligt, trevligt.
image111
Puss på er!

Bananmuffins

image109

Igårkväll var vi ute och dansade i timtal. Riktigt trevligt! Träningsvärk i benen idag dock, inte okej. Här är jag förövrigt i kvällens "Swedish" outfit jag hade. Varför får man alltid tusen kommentarer om att man ser så "svensk" eller "europeisk" ut så fort man har på sig något annat än mjuksbyxor? Tar det som en komplimang dock. Den amerikanska stilen som råder här är väl inte direkt något ideal från min sida, haha.

Annars har det varit en segdag idag. Höjdpunkten var brunchen i morse där de hade grymma muffins!
Peace

Sommar

Härligt, härligt. 25 grader och sol idag, man ska då inte klaga. Var nyss ute och tog mig en lite powerwalk med härlig musik i öronen, grymt skönt. Kände mig dock som en outsider där jag gick runt, haha. Inte vanligt att folk går här. Mötte några tappra joggare dock.

Igår var det lite partaj, mycket trevligt! Ikväll blir det nog lite utgång med.
Sen kanske man skulle ta tag i plugget...

image96image97image99image100

Förövrigt insåg jag precis att jag inte har några ben på den sistsa bilden, haha.

Puss på er där hemma!

Jordgubbe?

De här kan ju inte vara odlade på normalt vis, eller? Fast allt är ju stort här i USA som sagt. Gott är det iallafall. Längtar till sommarn om ni inte märkt..

image94

Oh you're so naive yet so



Fortsätter på temat med bra musik. Känner inte för att göra någoting alls idag, ligger i sängen och kollar på fina you tube klipp. Men det måste man ju också få ibland.

Tusen situps senare..

..så var det äntligen helg. Fysen idag var inte nådig. Men nu ikväll hade vi lite lagmys hemma hos Book. Kollade på Reign on Me och Superbad. Båda riktigt bra, om än olika. Åt massa god glass med chokladsås och gummibjörnar på med. Mums.

Imorrn blir det lite simning som gäller, sen partaj.

Bjuder på en gammal bild från kohagen på landet. Vill ha sommar nu!
image93

Some are melodies Some are the beat




Denna cover framförd Youth Group måste ju vara en av de finaste låtarna nånsin. Även om jag spelade sönder låten för några år sedan, är den fortfarande lika fin. Jag har inte sett videon förrän nu dock. Helt underbar. Bilderna är ifrån USA's Skateboard Championship år 1975. Jag vet vart jag ska åka då tidsmaskinen uppfinns.

Videon är rätt lik the Knifes - Heartbeats, vilken är väldigt bra den med! Undrar vilka som var först med idén..
Denna video får mig även att vilja se filmen Lords of Dogtown ännu en gång. Se den!

Annars så är jag bara skoltrött just nu, måste skriva på en engelskauppsats, men vill mest sova.. Inte bra det här.. Snart är det helg i alla fall, blir nog lite partaj i DC med!

Harder, Better, Faster, Stronger.

Kom precis ut från duschen efter dagens springning. Även om det suger att gå upp klockan sex på morgonen, känns det så himla bra när man är klar! Denna reklam passar rätt så bra in på känslan..



Ha en bra onsdag!

But I feel so gay in a melancholy way, that it might as well be spring

Denna underbara dag. Alltid lika kul att höra om folk som blivit lurade, så länge man blir skonad själv det vill säga. Pratade just med en vars pojkvän hade ringt på morgonen och berättat att han gjort en annan tjej gravid. Kanske inte helt okej att skämta om, haha.

Riktigt härligt vårväder idag, annars rätt så händelselöst. Förövrigt kommer överskriften från låten "It Might As Well Be Spring", från 40 talet tror jag. Låter väldigt fint nu när ordet gay inte riktigt har samma innebörd som tidigare..

Well well, tillbaks till ekonomipluggandet!

image92


RSS 2.0