le bonheur

Jaha. I veckan har jag skffat både jobb och lägenhet. Åldrats minst fem år i alla vuxentester. inte helt fel dock. För tillfället håller jag på att lär upp mig på jobbet. Sitter brevid duktiga Malin och bara absorberar information. Faktiskt tagit emot några kundsamtal med. Tjohej. Kommer att vara expert på allt vad kreditkortsterminaler heter i framtiden, men det verkar som om jag nog kan trivas rätt bra där.

I nästa vecka ska jag då flytta in till min lägenhet. Sjukt nice. Söder ska det bli. Förhoppningsvis får jag nyckeln redan på söndag så jag hinner fixa lite smått då. Men hur som helst kommer jag nog bo bland mycket flyttlådor och kassar i veckan kan jag tänka mig. Får se om det tom. blir målning och någon slags uppfräshning. Blir nog minst en vända till bla. IKEA och så med.

I veckan har jag plöjt igenom ELLE Interiör, rätt så trevligt med lite inspiration till överpris. Kanske skulle köpa på mig någon till tidning imorrn, haha. Härligt!Godnatten.
Katten.

Feeling GoodSöndagen mina vänner. Och sol.
Peace.

Yours to keep

Några till sommardagar blev det allt. Mys. Idag har jag vart lite hundvakt, ska iväg och träna nu strax.


Hellre äta gröt tillsammans än äta fläskkotlett ensam.

Lördagen var fin. Såg Tillsammans i Tanto på stor utomhusskärm med anna och bea, som förövrigt var väldigt matchiga. Mysigaste stämningen. Blev rätt pepp på att flytta till ett kollektiv. Lite iallafall. Sen drog vi vidare ut i natten."Man skulle säga att vi människor är som gröt. Först är vi som de små havregrynen. Vi är små, torra, sköra och ensamma. Men sen kokas vi ihop med de andra havregrynen och vi blir mjuka och kokar ihop så att det ena grynet inte kan skiljas från det andra. Vi klibbar ihop och blir nästan upplösta.
Men tillsammans blir vi en stor gröt. Som är varm, god och nyttig. Ganska vacker också. Jag tycker faktiskt att gröt är vacker. Ja, då är vi inte små, torra och isolerade längre. Istället är vi mjuka, varma och sammanklibbade. Då är vi en del av något som är större än oss själva.
Och ibland känns ju livet som en enda stor gröt. Tycker ni inte det?
Förlåt, jag står och drömmar. Skall ni ha en klick?"

Nu, städa rummet. Herregud vad det ser ut. Kanske rensa garderoberna med, hur ska allt annars kunan få plats i en liten etta sen.. Hm.

Jag är som en boll i ett flipperspel

Fredagsmorgon. Sitter och lyssnar på Eloise. Kan ju inte bli bättre. Nä, nu kanske man borde hitta några kläder för dagen och bege sig iväg. Får se vars dagen tar mig.

Fast först vill jag typ äta igen.. redan hungrig och jag åt frukost för kanske två timmar sen. Inte okej. Eller jo. Äta bör man, annars dör man.

"I like to eat. I eat a lot."


Jobba, jobba, joobba.

Här har det visst varit dött ett tag. Hm, vad har hänt sen sist då.. Inte så himlans mycket. Satt igång med träningarna nu för fullt. Känns mkt bra! Se har jag flänt runt lite hit och dit. Var lite småförkyld i helgen med så det blev relativt lungt. In till stan en sväng för lite 080808 tjohej. Såg bla Johnossis spelning. Fint. Var på IKEA en sväng med. Köpte muggar bland annat. Alltid något liksom. Behöver mest en soffa eller något, och massa mer småsaker. Sen är jag nog redo att flytta. Förhoppningsvis sätter jag igång med jobb snart med.Hittade denna bild på Flickr. Om man ändå kunde ta sådana foton. Ojoj.
Puss

Nostalgi

Kreta och Paris sisådär en åtta år sedan. Mysigt. Känner hur denna blogg mest har övergått till någon slags fotoblogg just nu. Men det är väl trevlans det med. Så får det vara tills jag kommer på något vettigt att skriva.Hej så länge!

RSS 2.0