Sten Frisk

Fråga mig inte hur jag kom in på detta, kunde inte sova så strutta runt lite på YouTube och hittade detta fina klipp. Måste bara säga att det måste vara ett av de mest väl uttänkta slut på en otroligt bra tv-serie. Ingen ironi.. Okej, jag var typ besatt av Tre Kronor, men det var ju iallafall ganska så bra. Lite. Inte helt dåligt iallafall, eller?


Ledig dag imorgon. Tjohej. Ha det så bra där hemma!!

A monkey needs to dance so do you

Så var man tillbaks efter en femdagarstrip till Vermont och sedan Albany, NY. Första matchen började knakigt då en av våra två seniors, Morgan, skadade knät fyra minuter in i matchen och var tvungen att gå av. Vi kämpade dock på bra, men det räckte inte hela vägen. Förlorade tillslut med nio poäng tror jag. Direkt efter matchen satte vi oss på bussen för att åka till hotellet i Albany där vi spenderade tre nätter.

Matchen igår spelade vi alltså utan Morgan, som ska rötgas snarast, så vi får hoppas att det inte är något allvarligt. Så för tillfället är vi alltså åtta spelare just nu.. Innan matchen pratade vi om hur viktigt det var med en vinst, för att vi inte skulle hamna i botten av tabellen. Efter en något skakig inledning kämpade vi på bra hela matchen. Ledningen svängde några gånger, för att tillslut hamna till vår fördel. Vinst med en poäng blev det. Lite väl spännande där ett tag, särskilt efter mitt stegfel i sista anfallet.. Kan säga att jag svor en del på svenska där, men som tur är förstår ju ingen :) Deras boll med ca 20 sekunder kvar, vi ledde med en poäng som sagt, och som tur var gjorde de inte mål.

Stämningen var på topp i omklädningsrummet. Coacherna var mycket nöjda med. Mr headcoach firade loss rejält och kom in med den stora vattenbehållaren som han kastade över oss som om vi vunnit något riktigt stort. Som tur var stod jag bakom honom och lyckades hålla mig torr. På väg hem från matchen stannade vi förbi Friendly's och det bjöds på glass i stora lass. Senare på kvällen passade vi på att gå ner till poolen med, riktigt trevlans. Att det kan vara så skönt att vinna ibland!

Förövrigt är det väldigt ledsamt att Heath Ledger har gått sin väg. Requiescat in pace.

Shawty had them Apple Bottom Jeans, Boots with the fur

Matchen i onsdags gick väl inget vidare. Låg under med 15 i halvtid tror jag, sen pendla det en del. Var nere till fem poängs skillnad ett tag, och de vann med 8 tillslut. Mina fyra minuter till speltid är väl inte så mycket att prata om direkt.. Vi får se till att vinna nu i helgen istället då vi tar en femdagarstrip, först upp till Vermont för amtch på söndag, och sen bär det av till Albany där vi har match på tisdag.

Vi hade iallafall en riktigt trevlig publik. Denna match var det dags för Midday Madness: de bjuder in massa barn från middle schools runtomkring som kommer och hejjar på våran match. De var riktigt duktiga till en början, första målen var det ett öronbedövande tjut från tusen skrikande ungar, rätt så högpitchat kan jag säga. De tröttnade dock lite efter ett tag. Tills det var tid för time-out och Low me Flo Rida kom på.. Då hade vi istället tuden små barn som sjöng me i texten ja citerade i rubriken. Tror att de dansade också, men vågade inte kolla upp då coachen våran inte var på gott humör.

Träningarna sen dess har inte varit roliga.. Igår vet jag inte hur många länger vi fick springa, men en hel del var det. Tills han fick nog och skickade ut oss i omklädningsrummet där vi hade snack. Idag gick det helt okej till en början, sen spelade vi en del, men tydligen inte tillräckligt bra, så elva längder blev det och sedan gav han upp för dagen.. Intressant coachande kan jag säga.. Får väl se hur det går på tisdagens match, med nio spelare som kommer ha tränat hårt och haft tre matcher på nio dar.. Som tur är håller vi ihop i laget och alla trivs bra med varran och så, alltid lika trevligt att se tjejerna:D

Well, dags för lite fabulösa nudlar och lite chill innan det är dags för att sova för att gå upp 06.30 imorrn och bege oss till flygplatsen!


Ok people, time to rock and roll

Förövrigt dog jag av skratt när jag såg den här reklamen på tv.. Sven är min vän.

1-1

Vinst idag mot Stony Brook! 61-56. Så nu är vi alltså 1-1 i vår conference, American East. Låt oss glömma de tidigare matcherna vi hade. För mig gick det sådär dock, eller när jag väl var inne gick det bra, men känner att jag gärna spelar mer än fem minuter.. menmen..

Annars har det inte hänt så mycket spännande på sistonde. Mest träning. Igår tog vi det lugnt och kollade på film hela eftermiddagen och kvällen. Såg Freedom Writers. Riktigt bra! Kom en hel del tårar vid nå tillfällen. Har blivit världens mes vad gäller sentimetala filmer nuförtiden. Äsch, lite tårar har ingen dött av.

Här är vårt fina lag föressten. Nummer 15 har slutat och 25 blir borta för resten av säsongen.. Så för tilfället är vi bara nio spelare. Våra ascoacher får va med på träningarna en del så vi kan köra 5-5. Men det funkar. Och på matcherna kör mr coach gärna en del 40 minuter, så egentligen behöver vi ingen större bänk.. Troligtvis får vi snart förstärkning från en tjej som tagit en paus dock..

image67


Tralala lilla molntuss

Tjohej! Om en dryg månad kommer mammsen, pappsen & lillsis' och hälsar på. Mycket trevlans kan jag säga.

Pratade lite med pappsen idag och kom att tänka på hur annorlunda det är här. Han frågade hur mycket jag varit inne i centrala Baltimore, vilket är runt en fyra gåner eller något sådant. Med bil är det nästan samma avstånd som in till stan hemma i Sverige, och där åkte man in till stan nästan hela tiden.

Stan här är inte direkt en stad man bara går runt i. Visst finns det en del ställen där man kan gå, tex hamnen är väldigt trevlig. Men man vill inte direkt hamna i fel kvarter om jag säger så. Inte heller så att man åker in till stan för att shoppa, det är mallsen till för. Känns som om jag borde ta mig in dit lite mer dock för att se lite hur det är.

Kom fram till att jag saknar Stockholm en del. Att bara kunna åka in och strosa på söder, dra en shoppingrunda, sitta i timmar på ett mysigt café eller bara parta loss. Måste vara en av de vackraste städerna..


Stress?

Aldrig nånsin vart så här ostressad. Rätt ovant att bara träna och ta det lugnt hela dagarna. Rätt skönt i och för sig men snart börjar nog tristessen krypa in. Inte för att det inte är trevligt att bara kunna ta det lugnt å bara hänga med tjejerna i laget å kolla film, åka till nåt shopping mall eller så, men känns som om det blir ltie samma mönster varje dag.

Igår skulle vi gått på bio dock, men duktiga som vi var så tog vi fel exit från motorvägen. Och vägarna är inte roliga här, så åker man fel är det inte lätt att ta sig tillbaks.. Det slutade med att vi kom fram ca 30 minuter in i filmen, så vi bestämde oss för att äta lite istället. Kommer inte ihåg vad stället hette men kändes som en riktig amerikansk gammal diner. Och när vi var klara och precis skulle gå typ så släcktes ljuset och Respect med Aretha Franklin spelade på hög volym. Då går alla servitriser upp framför disken och börjar sjunga och dansa till, samtidigt som ljuset blinkar. Kände att detta var något som man bara ser här i USA, inte ofta några skulle göra det hemma..

Well, dags för mig att ta en liten powernap nu. Alltid trevlans. Kram på er där hemma!

Little bit

Känner att jag inte riktigt hänger med i musikdjungeln där hemma, här blir det mest hiphop man hör, såvida jag inte lyssnar på ipod älsklingen min. Såg just denna video för första gången och kände att jag gillar låten ännu mer nu..



Aja, idag var det upp 04.45 som gällde för att flyga hem från Maine. Resten av dagen tillbringades i sängen framför tvn typ. Sedan gick vi (eller åkte, vem försöker jag lura. inte ofta man går någonstans här..) ut och åt med för att fira Michele som fyllde år. Riktigt gott japanskt vare, sån där de lagar maten mitt framför en..
Matchen igår gick inte som vi hoppats. Förlorade med 12 tillslut.
Gonattens!

Träningvärken

Vaknade upp med världens träningsvärk idag, som bara blitt värre under dagen.. Riktigt hård träning igår och ett hårt gympass, var ett tag sen vi gymma sist.. Annars ar dagen bestått av en tripp till ett shopping mall. Har inte direkt så mycket att göra på dagarna just nu. Vaknar upp vid 11.30. Träning klockan ett, och sen hela eftermiddag och kvällen fri. Rätt skönt försig men kommer nog få lite abstinens av att behöva göra något produktivt snart, känns som om jag aldrig har haft så här mycket tid. På fredag bär det av upp till Maine dock för säsongens första match i vår conference.

Matchen mot Maryland var väl helt okej med tanke på motståndet, vi fick in 56 poäng i anfall vilket inte är helt fel med tanke på hur atletiska de var. Men att släppa in 98 kanske inte är riktigt vad vi ville..

image51
image52

Gillar hur jag trodde att jag ändå hoppade ganska högt på uppkastet, men var visst en hel bit kvar..haha.

Kom just att tänka på att det var nyårafton nyss med. Det var dock lite av en besvikelse. Själv var jag sjukt trött och resten av tjejerna var rätt sega de med. Vi hade träning vid ett på nyårdagen med, så det blev att vi gick ut och åt och sen tog det lugnt hemma hos några av tjejerna i laget. Själv ville jag typ sova, haha. Men lyckades hålla mig uppe till tolvslaget. Kändes sådär..hehe. Får väl ta igen det nästa år eller något. Saknade alla fyrverkerier med, såg inget sådant. Bara en massa konfetti på tv när vi tittade på nerräknadet från NYC.

Inga nyårlöften här heller, brukar aldrg vara bra på sånt. Ska det vara något så vore det väl att dra ner på skräpmaten, aldrig ätit så dåligt som jag gjort de senaste månaderna..


RSS 2.0