Vatten och bergWe've got the vision, now let's have some fun

På senaste har jag bara haft det härligt. Badat, åkt lite båt, ätit massa mat, dansat. Varit glad åt sommaren helt enkelt. Man ska inte klaga. Eller jo, lite för varmt faktiskt. Här är lite random bilder från senaste dagarna.


Jenny och Malin

Nu har jag precis skypat lite med några USA-vänner. Trevlig uppfinning det där!
På repeat just nu har jag  förövrigt Time to Pretend med MGMT. Lyssna!
Gonattens.

Gyllene tjejerDet blev ett guld tillslut. Slog Polen med 64-60 på deras hemmaplan. Rätt så nice. Helt okej avslutning på ens ungdomslandslagskarriär. Helt sjukt. Sex somrar av ungdomslandslagsläger och tuneringar är slut. Har gått otroligt fort om man tänker efter. Mycket slit och tid har lagts ner. Många läger. Många resor hit och dit. Men gud vad kul vi har haft. Man trodde aldrig att det skulle gå såhär bra när allt satte igång med de första regionslandslagsträningarna '03... Men med ett guld i u20 B-divisionen, brons i A-EM, och silver i B med u18 och så det underbara silvret i u19 VM förra sommaren så har det helt klart varit värt allt slit. Här kommer en liten återblick i bilder. Tack för allt alla härliga tjejer som vart med, alla tränare vi haft, svensk basket, sjukgymnasterna, föräldrarna som ställt upp, m.m. Tack för alla härliga minnen helt enkelt!

EM i Estland 04


Läger 05
 

Läger i Tjeckien 05


Em i Bosnien 05Härligt blek bild från Baltic Cup i Estland 06


EM bronset på Teneriffa 06


EM 07VM silvret 07

EM 08Bilderna är egna och snodda från lite varstans.. Sökte efter lite bilder och hittade detta bildespel från DN. Svenska silvermedaljörer i U-19-basket-VM. Hur har jag kunnat missa det tidigare. Lite gåshud och tårar i ögonen fick man allt. Ha på ljudet med när ni klickar på länken.
 
Avslutar med higlight filmen Bragden i Bratislava, gjord av Fredrik Hillerborg som även var med och filmade nu under EM. Ska bli spännande att se resultatet sen.Nu blev jag väldigt nostalgisk, så slutar skriva för den här gången.
Tack för allt!!

Final

Kom på att det visst var ett tag sen jag skrivit här. Vad har jag haft för mig sen senast då? Inte så mycket annat än några lata dagar hemma och sedan massa basketspelande. Nu befinner jag mig i Polen och laddar inför vår final idag mot hemmanationen. Än så länge är vi obesegrade i tuneringen. I och med att vi vann semin igår mot Ungern, med 42 poäng.. inte illa, så är vi nu kvalificierade till A-divisionen nästa år med u20. Trist att man är för gammal då. Blir 89- och 90orna som får ta över.

Nä, nu ska jag se till att ladda så vi kan gå och slå Polen ikväll. Vi vann med tre efter en förlängning sist vi mötte dem i grundspelet, så det blir nor lite mer spännande än igår kanske.Hittade charmigaste bilden på Fibaeurope med. Svettigt och mysigt.

RSS 2.0