Bonjour!

Sitter i Paris nu, mycket harligt! Dock har det regnat en del igar, men mysigt iallafall: Har hunnit med en hel del, Eiffeltornet, Notre Dame, Sacre Coeur och annat mys! Idag far vi se vart det bar av.. Imorrn bar det av vidare ner till Montpellier.

Ha det fint dar hemma. Puss

Leaving for Paris

Imorrn bär det av till Frankrike, ska bli himla roligt! Stressat lite idag dock eftersom jag vaknade upp och insåg att jag inte ens packat upp något sen USA och allt var helt kaos. Men nu är jag packad och klar så det känns bra!

Haft en himla härlig helg! Riktit skönt att vara hemma faktiskt, mycket man har saknat. Lite knäppt att jag nu åker iväg så snabbt igen, men hinner göra allt annat resten av sommaren:)

Nä, nu ska jag få mig mina knappt sex timmar till sömn. Fast det är väl kanske lite överskattat egentligen, haha. Sova kan man göra när man blir gammal eller något.
Pussar

Bildfrossa

Idag var jag iväg till D.C. och fixade mitt provisoriska pass. Det gick finfint, så nu kan jag börja åka hemåt på torsdag, härligt! Fint rosa pass fick jag också, haha. Annars så har jag hjälp min kära suitemate Chrissy att flytta ut idag, känns tomt här nu. Sen åkte vi iväg på lite pizzabuffé.

Här kommer lite mer uppdatering från New York. En Kort men intensiv helg. Känns som om vi hann med mycket!

image136

Någon staty ungefär vid Ground Zero. Där inte mycket hade hänt sen jag var där för två år sen..

image139

Posande framför lite skyskrapor.

image138

Kramades lite i solen.

image140

image151

Åt lunch i Little Italy, efter en sväng förbi Chinatown.

image141

På kvällen var det partaj. Först hittade en fin lastbil med en rosa flodhästrumpa.
Natten var underbar. Träffade upp några kompisar till Diana som är och modellar i NYC. Hon kunde tyvärr inte hänga på dock, men vi hade trevligt iallafall. Först till Goldbar, som är riktigt fränt. Bland annat är väggarna klädda av guldmålade dödskallar. Väldigt fancy. Tyvärr var det inte riktigt läge att langa upp kameran där inne.

image142

Sen bar det vidare till Marquee, riktigt grym klubb. Bara bra musik hela natten och härligt folk. Mycket dans blev det. Hälsade på några av tjejerna i Danity Kane som var där med, vilket mina amerikanska vänner tycker var hur coolt som helst. Ska jag var ärlig kände jag inte riktigt igen dem. Gratis med drinkar hela kvällen var det med så man ska inte klaga.

image150

image152

image143

Puss.

image144

På morgonen utanför vårat inte lika flashiga boende uppåt Harlem. Inte riktigt mysigaste området..men för en natt var det väl helt okej.

image145 

Sedan åkte till Times Square.

image147

Såg en fin brandbil.

image148

Blev vänner med silverklädd Willy Wonka.

image149

Hittade även härligaste leksaksaffären med och blev barn på nytt. Eller på nytt.. Ska väl inte förneka att jag alltid kommer vara ett stort barn.

Nä, nu ska jag plugga lite till mitt sista prov.

xoxo

New York City

Helgen var underbar! Hann med en del turistande, shopping, partajande m.m. Uppdatering och bilder kommer senare.

Idag var en mindre bra dag dock, måste till ambassaden i D.C. imorrn och skaffa provisoriskt pass, klumpiga jag. Håll tummarna att det går bra, så kan vi alla kramas på fredag!

Ofta inte

Sitter man uppe i natten och pluggar, är det alltid mysigt att lyssna på morgonpasset i P3. Det finns ju inget svenskare. Klart bäst musik. Känns dock som relativt mycket med vuxenpoäng att faktiskt sitta och lyssna på allt pratet med, men ibland riktigt kul. Just nu är det diskussioner om uttryck, tycker det var rätt intressant. Har en känsla av att jag kommer att nörda mig med en massa engelska uttryck i sommar, men det får man ha överseende med tycker jag. Ibland är svenskan inte tillräcklig. Mycket bloggande idag.. Tillbaks till plugget.

Förövrigt har vi nu bokat en trip till New York i helgen, gud så kul!!!

Koncentrationssvårigheter

Okej, jag ska plugga snart.. Surfade runt lite först istället, och fastnade på ett frisyrtest på veckorevyn.com. Var bara tvungen att visa några av resultaten, ser helt skrämmande ut. Särskilt den sista, haha. Ska nog satsa på att raka av mig hela håret tror jag.. Okej, pluspoäng till den som gissar rätt på vilka kändisar det är, haha.

image131

7 days

En vecka kvar nu. Helt sjukt. Kan inte förstå att jag kommer att packa ihop allting och åka härifrån om bara en vecka.. Börjar förstå det lite i det undermedvetna, då jag vaknar förvirrad på mornarna och vet inte riktigt om jag är hemma i Sverige eller här i Usa..

Hursomhelt, nu är det slutspurten med allt plugg som gäller. Satt nyss ute i solen och pluggade matte, men nu sitter jag här inne och filar på en historiauppsats nu och senare ikväll är det historiaprov. Ett till prov imorrn och en till uppsats som ska in, sedan är det värsta över.

Till helgen har jag planer på att åka till New York City med mina favorittjejer. Hoppas verkligen att det blir av, för jag är grymt taggad!!! Älskade stad. Det skulle vara en perfekt avslutning på tiden här.. Dock ska det regna hela helgen, men det blir nog bra iallafall! Så nu sitter jag och håller tummarna medans jag återvänder till pluggandet.

Livet är allt bra härligt ibland!!

Borta bra, men hemma bäst

Finns väl inget bättre sätt att säga det på. Nu är det iallafall bestämt. Jag kommer att stanna kvar i Sverige till hösten! Precis varit och haft ett sista möte med tränarna och så, vilket var jobbigt. Men det känns att jag har gjort ett bra val, och jag ser verkligen fram emot att komma hem! Saknar er alla! Det kommer säkert vara svårt att åka härifrån, och jag kommer att sakna många härliga människor jag träffat! Hur som helst är jag otroligt glad att jag vågade mig på att åka hit, trodde aldrig att det verkligen skulle bli av. Jag har lärt mig otroligt mycket och upplevt så himla mycket nya saker, fått många minnen för livet! Men nu är jag redo för nya utmaningar helt enkelt. Nä, nu ska jag ut och spendera så mycket tid som möjligt med de här innan jag åker!

Vi ses om typ 11 dar.
Kärlek!

Pen pal

Idag var det en trevlig söndag. könde mig otrolig hurtig då jag gick upp 07.45 i morse för att springa. Bra start! Sedan bar det av hem till Chrissy och Amanda på lite mat och så. Grymma hamburgare var det, jumms! Lärde deras söta lillebror Robbie lite svenska med. Han tycker det är hur coolt som helst. Vi har bestämt att vi ska bli pen pals (fast på engelska dåra).

Igårkväll var jag med mina favorittjejer på middag som sagt. Sedan var det bio, What Happens in Vegas. Riktigt bra måste jag säga! Cameron Diaz och Ashton Kutcher är bara för härliga. Skrattade mycket och gick ut med ett stort leende. Kanske inte bästa historien, men gjort på ett bra sätt.. Se den!

Förövrig visade de även prewievs för Mamma Mia filmen. Visste inte ens att muskalen skulle komma som film. Men många bra skådespelare, ser verkligen fram emot den i sommar! Hoppas man inte blir besviken.

Här är lite bilder från torsdagens utgång..

image126

image127image128image129image130

Tydligen ville Chelsea inte vara med på sista bilden.. Kul var det hur som helst!
Nu ska jag nog gå och försöka sova igen lite sömn som blivit utestående de senaste dagarna.

Summer Spring

Sen sist så har det vart en del plugg, partaj, filmmys med mera. Trevlans. Inte blivit mycket till sömn dock. Mycket funderingar med, ska bestämma mig tills på måndag hur jag gör till hösten - men det lutar nog åt det gul och blå..

Kom nyss in från en springtur. Mycket härligt. Körde en rejäl omgång med situps med, haha. Nu sitter jag och lyssnar på Juvelen. Ikväll blir det Pei Wei, grym kinamat..! Sedan kanske bio.

Tänkte lägga upp lite bilder här, men det vill sig inte just nu, får väl komma senare någon gång.. Puss

P.S. Älskar dig mamma!

You stole the sun from my heart

Sitter här och lyssnar på musik och fösöker få lite energi så jag kan sätta igång med plugget, lyckas sådär. Blir nog en lång natt för min del, måste bli klar med det mesta av mitt engelskaprojekt som är 1/4 av slutbetyget. Men vet ni vad? Det gör inte! För imorgon måste vi inte gå upp 06.30 och bege oss av till löparbanan så som alla andra onsdagar, fredagar och måndagar. För nu är träningarna slut för säsongen! Helt sjukt vad fort det har gått, känns nästan som igår då man kom hit med stora Bambiögon; nyfiken och skrajsen. Fast å andra sidan känns det även som om jag har varit här väldigt länge, man har verkligen hunnit vänja sig in i allt, och hunnit uppleva så otroligt mycket!

Nä, nu ska jag sluta flumma runt och sätta igång med allt det nödvändiga!


Hej hej sommar!

Helgen gick fort förbi! I fredags låg jag och stekte lite vid poolen. Senare på kvällen åkte jag med två tjejer och lekte lite krig på något Laserdome liknande. Väldigt random, men kul, haha. Trodde att det skulle vara mest barn där, men icke. Gruppen vi hamnade i bestod av ca 30 pers, de flesta som var äldre än oss, haha. Jag hamnade dock 4 och var nöjd!

I lördags var det låång brunch som gällde, mums. Sen åkte jag med Chrissy och Caitlin in till hamnen och åkte lite trampbåt i solen. Sedan var det dags för lite mat på ett Irländskt ställe med sämsta personalen, fast min sallad med tigerräkor och nötter var riktigt god! Och glassen efteråt var ingen att klaga på heller..

image125

Himla söt bild! Haha. Idag blev det lite chill vid poolen med, och plugg, och en del skypande. Bokat hotel till Paris nu! Sen blev det en lång diskussion med päronen om hösten, vet inte om jag blev mycket klokare, haha.

Dagens pepplåt på repeat är 'Over 'fore it started' med Caesars!

Tre Veckor

Mindre än tre veckor tills jag åker hem nu. Herre vad fort det har gått! Helt galet. Snart varit här i nio månader.
Bara tre dagar med träning kvar, drygt en vecka med lektioner, sen finals. Ska inte säga att jag inte börjar få lite beslutsångest över hösten, haha.

Hursomhelst är det fredag, 22 grader. Kan ju inte bli sämre. Bikinin ligger säkert i väskan och väntar på poolen efter gymmet senare idag. Annars blir det nog en del plugg till helgen.

Saknar er i familjen!! Sötaste bilden från New York två år sen. Gillar mannen till höger som vill vara med på ett hörn:) Malins pose är rätt så fin med..

image124

Puss på er därhemma och ha en bra helg!!


RSS 2.0