Helg igen

Veckan har gått sjukt fort förbi.. Känns mest som om jag har sovit mycket och chillat dock, trött sen helgen innan, haha. Helgen som gick var sjukt rolig. Hade Elin på besök som sagt och vi hann med mycket kändes det som. Vi åt sjukt god mat - hittade bland annat ett jättebra brunch-ställe som jag lär komma tillbaka till.. Sen gick vi runt på stan en hel del, var ute och dansade, turistade lite, osv.. :)Hade match i söndags med. Gick bra! Vann med hela 79-43, och jag hade en bra match. Double-double med 12 poäng och 11 returer. Så det var grymt skönt efter förra helgens match som inte gick så bra..

Den här veckan har vi tränat på bra och det känns väldigt bra att vi fortsätter att vinna. Alla blir på så bra humör, och tränarna är väldigt avslappnade :) Får hoppas att det håller i sig även i helgen då det bär av till Sicilien igen, den här gången till den norra delen för att spela mot Alghero. Ska vara typ 19-20 grader där nu tror jag, inte helt fel! För nu verkar vintern vara på väg hit till Milano. Nästan kallare än hemma i Sverige på kvällarna just nu tror jag, brr! Fast ska inte klaga, på dagarna när solen skiner är det fortfarande riktigt varmt och skönt :)

Ciao!

1111111111

Grattis till alla barn som föds just nu, ganska coolt..!


Här är det sjukt fint väder idag! :) Igårkväll låg dock den tjocka Milanodimman tätt.. Kommer att få se mer av denna vad jag förstår. Rätt mysigt dock!

Imorgon kommer Elin på besök med, wiee.

Bacio

We're singing now and keep growing younger

På repeat just nu. Sjukt flummig video dock.
Ha en bra torsdag!

Klippklipp


Nyss hemkommen ifrån frisören, haha. Var lite nervös innan då jag bara tog första bästa här i området och höll tummarna för att de kunde engelska. Och killen som tog emot mig först kunde i alla fall lite engelska. Sedan efter hårtvätten gav han över mig till en gullig tjej vars engelskakunskaper dock var rätt obefintliga. Som tur var fanns det även en annan väldigt  kund där som satt och väntade på sin tur, som var väldigt trevlig och fick hjälpa mig att förklara hur jag ville ha håret, haha. Jag hoppas att det blev bra, kan inte riktigt se dock på grund av alla lockar som hon väldigt gärna ville göra ;)

Annars har jag bara vart och gymmat idag med Lollo, samt käkat lite kebab, haha. Grymt gott, som omväxling till all pasta och pizza. Snart är det dags för träning!

Ciaoo!!

Å.Herre.Gud.

Helgens match var ju en riktig upplevelse.. Jag ska inte vara den som skyller på yttre omständigheter, men den hallen vi spelade i var nog det värsta jag har sett (och då har jag varit i måånga baskethallar genom åren..)
För det första så regnade det in. Vårt omklädningrum var dränkt i vatten när vi kom och de höll på för fullt med att torka upp allt. Så golvet var sedan täckt med tidningspapper. Toaletten bestod av en toalettstol i duschen. Ingen dörr, ingenting. Det fanns även två trevliga gäster i omklädningsrummet: två kackerlackor à 5cm, varav en satt precis bredvid mig upptäckte jag. Nice! Men vi var ju där för att spela match så vi bytte om fort för att sedan gå upp till basketplanen..

Ja, men då regnade det tydligen in lite där med.. Så under uppvärmningen stod det hinkar på två ställen på planen där det droppade lite grann från taket. Men, jag har dock inte kommit till det värsta än..

Jag vet inte vad de hade gjort med sina golv, men det var så sjukt halt att jag visste inte var jag skulle ta vägen. Jag har nya skor med bara använt i knappt en vecka, och kombinationen med dessa skor och golvet var inte den bästa. Kände mig som Bambi på hal is..! Utan att överdriva, haha. Trippade runt lite på uppvärmingen och undrade hur det här skulle gå.. När vi ca tio min innan matchen körde flätan så gjorde jag två riktigt snygga vurpor där jag typ gick ner i spagat då jag skulle spela försvar, haha. Aldrig vart med om nå sjukare. Ascoach kom fram till mig och frågade om jag ville testa att spela i hans låga converseskor istället, haha. Såhär i efterhand så kanske det hade varit bättre..

Wellwell. Jag hade alltså inte min bästa match som ni kanske förstår. Vågade/kunde inte riktigt ta i för fullt i alla situtationer. Som lag hade vi inte vår bästa match heller, utan spelade rätt knackligt. Men vi vann tillslut med 3 poäng, vilket var riktigt skönt. Jag älskar hur allt blir så mycket enklare så länge man vinner. Efter matchen så skulle vi ut och fira med lite karaoke. Men när vi kom till stället så visade det sig att det bara var på söndagar de hade det. Däremot hade de sjukt billig sangria för alla damer, så det blev en riktigt trevlig kväll med laget i alla fall!


tonfisksallad

Vet inte hur många sådana jag äter i veckan.. Mums! Just nu har jag slängt ihop en sallad med bulgur/quinoa och buffelmozzarella. Sitter och väntar på att det ska bli dags att åka till kvällsträningen. Först video 20.30-21. Sedan basket 21-23. Wiee!

Mamma å pappa var ju på besök i helgen! Riktigt mysigt! Vi hann med att äta sjukt mkt god mat, gå upp på taket på Duomo, gå på loppis i Navigli, shopping, m.m. Vi hade match i söndags med, vi vann igen. Jag hade dock inte min bästa match, hamnade i foulproblem tidigt så det blev begränsade minutrar.. Spelade dock rätt bra tycker jag tills de blåste min femte foul och jag fick se resten av matchen från bänken :( Tur att vi vann i alla fall!

I helgen bär det av till Cagliari, på södra Sardinien. Hade inte fattat förrän någon dag sen att vi skulle åka ändå dit, tjejen med koll, haha. Ska bli kul att se hur det är där!

Kram

RSS 2.0