Viva la vidaSommarn är allt bra härlig. Förra helgen var det Ungern med u20. Riktigt trevlans, förlorade dock några onödiga matcher, men vi kommer tillbaks lagom till EM. Vi hann med en dag i Budapest med vilket är en rätt mysig stad. I helgen blir det Södertälje och lite matcher mot Litauen.

Annars så har jag bara varit glad över sommaren och träffat vänner på senaste. Tränat har jag ju också gjort. Det ser ut som om det ordnar sig riktigt fint till hösten med. I september går jag troligen och blir innerstadsboende. Inte helt fel. Inte någonstans.

Nu kan du få mig så lätt

Gårdagen var mycket trevlig. Fredag den 13e, men det gick fint ändå. Åkte in till Grönan med Malin, Bea, hennes syrra och mammie m.m. Riktigt mys.


Bra helt enkelt. Idag var jag en sväng förbi mormor och morfar och åt god skaldjurpaj och rabarberkaka med glass. Mums! Sen var det ju fussball.. Gick ju som det gick.

Imorgon är det träningsläger på Bosön, sen bär det av till Ungern, om man kommer med i truppen det vill säga. Säkert supermysigt där!

Solblekta sommardagarSenaste dagarna har flygit förbi. Har haft för mig en hel rad trevligheter. Bland
annat bad i solsken.


Jordgubbar och choklad.


Och ja.. Låtit systeryster sno min kamera eller något.


Lite skrivkramp nu. Skulle bara visa att jag fortfarande lever.
Tack och hej!

Lycka

Det finns väl inget annat att säga. Härlig fredag. Nationaldagen. 30 grader. Sol. Underbart helt enkelt. riktigt härligt att vara hemma. Blivit en del bad och grillning sen jag kom hem. Städat undan det mesta av all packnig från Usa med. Så nu känns det nästan som om man är bosatt här hemma.

Frankrike var riktigt härligt det med!


Härlig park.


Sacre Coeur. Inte helt fel utsikt.


Mysig kyrkogård.

 
Jag och Annie i Paris.


Sedan åkte vi upp i tornet såklart. När vi gick ner i trappan började det spöregna och åska. Myspys. 


Poolpartaj hos Sara och Ullis i Montpellier.


Lika söta som alltid!
Det var allt för idag. Kanske kommer lite fler bilder senare. Eller inte. Vem vet. Nu ska jag ut i solen iallafall!

RSS 2.0