y(x)=-cos(x+5)

Jaiks, fyra timmar av sjukt fokus. Men känns bra, matten är över nästan nu. Nu är det bara en massa franskaplugg. Bokläsning och tentaplugg.

Funderar en del på vad jag ska söka till hösten, känns nog att det kanske är dags att söka något intressant jag kan ägna mig åt i några år nu.. Finns så mycket att välja.. Det blir nog inte matematiker iallafall.

Razzia

När jag gick mot tunnelbanan nyss kom ett helt gäng klädda i SL uniformer. Vad trevligt tänkte jag, de måste haft någon slags jobbträff eller så, alla såg lite glada ut.. Sen sätter jag mig på tåget som precis rullade in, och de sprider ut sig lite sakta i vagnen.. Sedan sätter de igång att kolla allas färdbevis. Förstår inte att man alltid blir lika nervös, kanske för att man inte åker på kontroller så ofta.. jag klarade mig dock fint, men det var nog en del som åkte fast. Plus några som panikartat vände vid dörrn vid nästa station, haha.

Nu är klockan ställd på 06.30 för att springa upp imorgon och göra nationellt prov i matte D, tjohej. Sitter och kollar igenom lite gamla prov nu och gnuggar geniknölarna.. Det är faktiskt rätt så kul med matte, när man väl förstått sig på det vill säga. Är inte helt i det stadiet så får hoppas på det bästa imorgon.

Vart äckligt sjuk och hängig senaste dagarna, men nu är det nog bra igen skulle jag tro. Knarkat ner mig med te, blåbärssoppa och ipren senaste dagarna så.

Föressten, såg nicaste Norrlands Guld reklamen precis. Några män sitter i en bar och beställer in några öl och funderar hur det skulle vart ifall de var i Stockholm istället, och folket i baren byts ut mot riktigt dryga stureplanssnoffsar.. Killarna blir vettskrämda. Okej, lite osann sthlmsbild.. men fick mig ändå att längta lite till skogarna i Norrland och att bara ta det väldigt piano.

Nä, lite mer plugg och sedan sömn!

Måndag.

Sitter och äter middag. Halv elva. Har tvätt som ligger i maskinen. Börjar bli förskyld. Trist förlust mot Solna idag. Men annars är det bra dock, är inte för negativ. Haft en produktiv dag med sjukgymnast och faktiskt pluggat en del. Känns lite ljusare om man tittar på bilder från sommaren och väntar på lite bättre tider.
PussLördagsmusikDenna lyssnar jag på nu. Precis tagit en ducsh och försöker hitta något att ta på mig.. Borde städa undan garderoberna. De är tjockt fulla men ändå hittar jag aldrig något jag vill ha. Kanske blir söndagens projekt..

Igår va ja hos Anna och drack lite vin och myste, Bea var också där. Har dock ont i ryggen idag då vi somnade till på hennes tältsäng, som är en temporär soffa,. Det var nog inte det bästa för ryggen, haha.
Nä, ha en trelig kväll.

L'enfer, c'est les Autres

Sitter här och analyserar Huis Clos av Sartre. Lite kulturell så där en tisdagkväll. Eller onsdagsnatt snarare.. Rätt kul när jag väl kommit igång. Frågan är dock varför jag inte kan koncentrara mig på vad som ska göras innan kl 22. Då börjar jag komma in i min bästa koncentration, visst funkar väl det med.. Så länge man hittar till det stadiet någon gång så.

Förövrigt, var det bara jag eller visst var det vår i luften idag? Det var inte mycket varmare, men något litet. Det är på gång. Snart så. Nästa vinter ska jag fundera starkt på att gå i ide. Hur skönt vore inte det.. Sova någon månad och spara upp energi så man kan vara igång för fullt hela våren och sommaren.. Borde ju fungera.


RSS 2.0