Nöt

Tror jag måste fila lite på mina överskrifter.. menmen, jag äter nötter nu iallafall om nån bryr sig..Dagen har varit riktigt fullspäckad.. upp 06.00 för springing, inte så trevlans. Sen var det dags för skola och gym.

Sedan var det dags för fem av oss att åka till en Middle School för att prata med några barn om hur livet på skolan som basketspelare är och ha lite stationsträning med dem.. det var ju inte det lättaste att göra sig hörd i världens minsta gympasal me typ hundra ungar i,men det gick rätt så fint. Fick se några fina straffkast i slutet av lektionen.

Framåt fem var det dags för uppladning inför en volleyboll match för att få större pubikdrag, och när tackar jag nej till gratis mat? Skolans orkester var där och spelade med, riktigt intressant, särskilt dudsen på typ bastuba som riktigt rockade loss och headbangade.. Lyckades bli skrämd av skolans maskot med. Riktigt läskig:P

Fredag imorrn!:D

Taco Bell

Ja, mest spännande på dan var väl att jag äntligen fick pröva Taco Bell, och okej det var riktigt gott :)

Träningen idag var inte att leka med. Sista delen övade vi på snabba uppspel, dvs det enda vi gjorde var att springa fram och tillbaks, ta position, få bollen och lägga i den. Och mr. coach vägrade ge sig innan allt var helt perfekt.. så ca. 45 minuter senare fick vi äntligen gå av.. Det var rätt kul dock att få springa lite för en gångs skull och inte bara köra små spelmoment på en korg.

Annars var det lektioner som vanligt.

Konditionsträning om sex timmar.. kul att man inte är det minsta trött, tog ändå bara en 20 minuters nap idag.. well, får väl kasta mig ner i mina böcker tills jag somnar eller något..


Dodgeball

Skulle vart me i en dodgeball tunering igår. Men icke. Tränaren tyckte att det va en onödig risk för oss att bli skadade typ.. Så istället blev det filmkväll..Var förbi en stund och kollade me, lite besviken då jag hade förväntat mig lite mer action, men kul iaf;)

Fredagskvällen var även den en segokväll.. Behövde det dock för jag var riktigt slutkörd innan. Hade bl.a. ett trevligt snack med Bea, mer sånt! Scannat in sötaste bilden nu me:)


Annars har helgen bestått av mkt psykologiplugg.. första testet på onsdag, och 4 kapitels online jobb som ska göras.

Roomie Meghan hade sina föräldrar över igår, så jag åkte med dem på middag på ett italienskt ställe. Men vi hann inte så långt in på maten. Precis när vi fått in förrätten så går strömmen i hela området.. och det sas att den inte skulle komma tillbaks förrän om några timmar. Så där satt vi i mörkret och åt upp våran mat innan vi fick vi dra vidare och äta vår pasta på ett annat, inte lika bra, ställe..

Snart dags för brunch.. man får akta sig lite med vad man äter bland alla våfflor, bacon, glaserade munkar och muffins.

Rysningar

1:31 in i denna video. Hade nästan glömt hur det kändes, och detta var 'bara' kvartsfinalen..Kul att jag fördriver tiden med you tube istället för att plugga.

Dagen har vart helt ok, löpning på morgonen, lektion, gym, lektion. Hade quiz på sista lektionen, ekonomi. Gick nog rätt bra, hoppas jag i alla fall.

Riktigt hungrig är jag me, ska nog gå och äta lite innan jag börjar med plugget :) Börjar tröttna en del på amerikanska maten. Åå vad gott det skulle va med lite hemmagrillat med klyftpotatis, eller nån god pastarätt, och mörkt bröd! Jummsi!

Rubriktorka

Så var det helg igen. Helt lediga idag så vi får se vad vi hittar på.Tror det lutar åt kinamat om en stund iaf.:)

Torsdagskvällen ägnades åt lite collegenight klubbande, riktigt trevlans! Dock något trött under fredagen då det var nå lektioner och individuals. Sen begav vi oss till the mall för att shoppa loss. Körde powershopping då en av tjejerna inte kunde vara där så länge. Själv hittade jag dock inget. Kände att min klädsmak skiljer sig lite från deras.. Sen åkte vi till Outback för att äta. Riktigt grymt. Pommesen med smält ost och bacon, jummie!

image19

Sen bar det av tillbaka hit där vi dansa loss rejält till bla. Spice Girls. Riktigt intressant. Sedan lärde jag dem lite grymma technomoves.De börjar lära sig att plocka äpplen ganska bra nu. De älskar det! Särskilt ping-pong movsen, haha. Alla tror försig seriöst att alla dansar så i Sverige nu:P När vi blev för trötta i benen av allt dansande gick vi över till en tjej i laget, Carlee, där vi satt å snacka halva natten. Riktigt mys.

image20

Peace out!

grattis på födelsedagen kära mor!:D

image17

grattis på födelsedagen kära syster!

image15

wednesday

Dagen började 05.45 som alla andra dar, börjar väl vänja sig snart men måste nog lära mig att sova i tid.. fast några powernaps mitt på dan funkar ju det med:P

På sociologin pratade vi om kulturskillnader och såg en film vars namn jag inte kommer ihåg, men som handlade om en baseballspelare som åkte til Japan för att spela. Verkar vara mindre skillnader mellan Sverige och USA iaf ;) Glad är man att man kan engelska med, kul att komma till ett land helt clueless och inte ens förstå språket..

Eftermiddagen ägnades åt träning och ekonomipluggande. Är proffs på utbud och efterfrågan nu, eller supply och demand. Kul att det är jäättemkt nya termer såhär i början..

Fick en massa me nya kläder igår med, svarta velourdresserna med vita adidasränder är riktigt nice!


Sprints

Det är vad de senaste dagarna har bestått av. I söndags var det ett rent mördarpass med först fotsnabbhet, slidning och grejjer. Sen helplanssprints, 1,3,5,7,9,11 och sen neråt igen. Inte mkt tid hade vi på oss att springa, inte heller vila. Efter det var det gym också, ont nästan överallt idag med. Igår var det rätt lungt dock, var uppe och hejjade på de stackars tjejerna som ännu inte klarad 7 munters milen. Sprang med och pushade på en bit med, blev typ trött av det så:P

Idag var de stackarna först ut igen och sprang en mile, sne körde vi alla sprints. 5*400, 200 och 100 meter. Det var inte så farligt dock, det gick rätt bra:) Var dock väldigt trött sen på lektionerna.

Hade den kanske flummigaste kursen jag hört om i måndags, The agning experience. Kursen verkar gå ut på att man ska lära sig om hur det är att åldras, hur man lever lycklig som pensionär, typ problem med att procentandelen över 65 kommer öka så dramatiskt de ommande åren osv. Verkade ganska kul dock, det var en liten klass och typ tre fyra stycken över trettio, en närmre sextio:) Men alla drog intressante historier om folk de kände som var 70 och sprang varje dag, nygift vid 90 osv.;)

Nu ska jag nog begrava mig i min tjoocka psykolgibok innan jag ställer klockan på 05.45 och tar min korta skönhetssömn..


filmmarathon

Var det igår ja, plus en massa pizza. Riktigt nice kväll med laget.

Idag var vi iväg på en marknad för att dela ut lite gratisgrejjer och ragga folk till matcherna. Riktigt duktiga var vi. Och sjukt varmt var det, men vi är starka!

Har precis blivit klar med en av läxorna, nu bara en massa att läsa kvar.. Snart är det träning, något säger mig att det kommer bli väldigt tufft med kvickhet, kondition, gym och sen pick-up spel..

Dagens låt är lätt Tommy tycker om mig me Carola.
Vad som helst som piggar upp mellan plug

Uppdateringarnas kung

Känner att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera..Vart ska man börja..?
Det har varit en riktigt fullspäckad vecka. På Laborday åkte jag och några andra av tjejerna i laget med hem till Chrissy och Amanda. Där bjöds det på hamburgare, korv, macaroni and cheese, grillad majs och massa annan amerikansk mat. Riktigt kul att komma hem till någon och se hur det är. Vi åkte hem ganska tidigt för att vara pigga och glada på träningen 06.45 dagen efter.

Vi hade kondition och värmde upp och så och sprang en mile på tid, det gick rätt bra för mig. Jag är glad att jag klarade under sju minuter, för de som inte gjorde det måste springa extra några dar i veckan typ.. Så igår när vi inte behövde agerade vi cheerleaders med pompoms och grejjer 06.45 medan de andra sprang, de va riktigt nära, så nästa gång kanske nån till tar det:)

Nästa vecka börjar vi med ytterligare sprint på morgonträningarna. På eftermiddagen hade vi även gym och lite spel. Kommer bli biff, det är nåt som är säkert. Vi hade jättemånga nya tyngdlyftningsövningar jag inte sett förut..

Vi har även haft två induviduella träningar då vi är alla coacher och tre till fyra spelare i samam grupp. Jag kör i sista gruppen tillsammans med de två andra stora tjejerna Kenz å Chrissy. Det har gått rätt bra, igår fick jag lära mig en hel del nytt.. de spelar lite annorlunda här,men det ska nog gå bra:)

Skolan har satt igång för fullt. Skillnaden från gymnasiet är att förutom att allt är på engelska så är det mkt mer man måste göra själv på egen tid utanför klassrummet. Mycket är även online, inte riktigt kommit igång med det än..

Idag är jag tyvärr lite förskyld så det blir nog att ta det lugnt som gäller, ska ta tag i att tvätta med..jippey!

Helg

Eller långhelg faktiskt.. Labour day på måndag så ingen skola då.

Skolan igår var rätt meningslös. Första lektionen höll på en halvtimme då vi såg nån kort film. På socilogilektionen efter pratade läraren i kanske tjugo minuter om hur hon brottades med en katt för att försvara några stackars kattungar.. vilken hon i slutet drog någon parallell till som jag inte kommer ihåg vad det var om..

Sen var det dags för pick-up igen och placeringstest i engelska och matte inför våren. Hade glömt en heel del sedan matte C slutade..

Kvällen ägnades åt lite kina mat och sen film hos några teammates, Disturbia. Rätt bra. Sedan gick vi tillbaks till våra rum för att hänga här.

Idag har vi i princip bara ätit lite och tränat.. Passar på att träna upp oss nu i helgen innan träningarna börjar på riktigt på tisdag.

Bea se till å skaffa en mic!:D

kramar

RSS 2.0