Matmatmat

Okej, tjugo minuter kvar att jobba. Duktig och jobbar kväll idag eftersom vi inte hade kvällsträning. Rätt så soft dock, inte så många samtal så man hinner surfa runt lite. Börjar dock bli riktitgt sugen på mat nu. Ah. Orkar inte laga riktig mat nuför tiden dock. Men idag ska jag fan slänga ihop en riktig gourmetmåltid.. Lär väl sluta med typ pasta pesto iallafall.. Men man kan ju få drömma sig bort lite. Fan flygande Jacob vore så gott! Men palla.

Jaja, snart helg iallafall. Gud så skönt.

Smärta

Aj. Min kropp gör ont. Överallt nästan. Tränade hela träningen idag, tjohej. Kondisen är väl inte på topp, och har nu ont i ungefär varenda muskel på kroppen. Men ska inte klaga. Kan ju springa nu!

Känner mig rätt redo att gå och lägga mig nu. Klockan är inte ens tio.
Ha det fint.Hittade denna bilden, tagen i Annapolis för ett år sen ungefär.

En sådan söndag.

Idag har varit en sådan där riktig söndag. Vad har jag gjort? Egentligen inte mycket alls. Fast lite sådant där smått som är skönt att få gjort. Nu sitter jag och kollar på Ebba och Didrik som jag var tvungen att impulsköpa. Så himla trevlig.


Igårkväll var jag på överraskningspartaj för Jennie som fyllt år. Det var mycket trevligt. Blev rätt så sent dock, så inte konstigt att dagen idag blev av det segare slaget.

Förövrigt har jag börjat kunna träna lite nu. Vart med lite i början av träningarna. Känner att kondisen inte riktigt är på topp dock, men det kommer snart igen. Kommer väl att vara på topp till finalerna i slutspelet eller så, hehe.

Har ledigt från skolan nu i veckan.. Så tänkte vara hurtig att jobba istället. Frågan är dock hur jag ska pallra mig upp och vara på jobbet kl 8.00 imorgon då jag nu för tiden tycker det är jobbigt att komma upp till 10.00 föreläsningarna.. men det ska nog gå. Kaffeaotomaten får väl rädda mig på jobbet sen.


Goder morgonDet här med frukostbloggning kanske blir en ny trrend. Hur som helst tänkte jag mest visa denna man, Brian Joubert. Blir rätt taggad på att sätta på mig ett par skriskor själv och kasta mig ut på rinken. Jag lovar att jag skulle vara precis lika graciös.

Ha en fin dag!

Fru Kost

Min ideella man heter nog Kost i efternamn. Hur nice vore det inte vara att gå omkring och kalla sig själv för Fru Kost? Det är ju iallafall bästa målet på dagen så. Vilket jag nu ätit i någon dryg timme, eller mer. Sitter samtidigt och tragglar mig igenom L'Etranger av Camus. Känns bra att jag efter halva boken börjar förstå vad jag läser. Inte det lättaste alltid.

Jag har sådan sjuk lust att bara gå runt på stan och shoppa istället för pengar jag borde spara till annat.. Får hålla i plånkan lite tror jag, annars är det nog lätt att jag rånkar slinka förbi någonstans på väg till skolan. Inte lätt det här att bo precis vid Götgatsbacken.

Nä, tillbaks till plugget.


RSS 2.0