And we peeled the freckles from our shoulders

Idag har jag pluggat som en galning, historia prov snart. Lite jobbig läsning då det är många ord jag inte känner igen..Lär mig mycket nytt dock då jag sitter med tyda.se brevid mig. Idag insåg jag att Noblesse, började genast bli sugen på choklad, betyder adel.. Många ord man hört tidigare men inte tänkt på att de faktiskt är engelska ord liksom.. wellwell. Tog ett tag att insåg vem Gustavus Adoplhus var när jag läste om svenska storhetstiden... Sen gick ett ljus upp för mig, Gustav Adolf. Bra där. Förstår inte riktigt varför det valde att skriva hans namn på typ latin dock..


Imorron är det match igen! Hemma match denna gång vilket är skönt. (lägg märke till att jag börjat med engelskans särskrivning (hemma match) även på Svenska, inte okej) Hade sen träning ikväll, eller 8.30. Nar man har vant sig med träningar mitt på dagen oftast kändes det sjukt sent i alla fall.

Vill ha sommar nu föressten! Varför ska det ta så lång tid? Inte för att vi direkt har haft någon riktigt vinter här, men i alla fall. Häromdagen var det 20 grader och sol mitt på dagen ett tag, innan det började regna.. När vi gick från träningen var det dock svinigt kallt..

Dagens soundtrack :)


Tillbaks till plugget, ska skriva klart en engelska uppsats. Satsar på ett A, skulle vara sjukt trevlans :)

Reconsider me baby, come on

Jag lever fortfarande, tjohej!

Har haft fullt upp på senaste dock. Idag har jag lyssnat på Coldplay och Moneybrother på repeat och pluggat hela dagen. Gick ut en sväng för att äta, annars bara degat på rummet. Känns sådär;) Fick en del gjort iallafall, bara tre uppsatser, ett läxförhör, två läxor kvar denna vecka tror jag..

Vet inte hur många timmar jag har spenderat på att åka buss fram och tillbaks till alla våra bortamatcher de senaste veckorna.. Kommer inte riktigt ihåg när jag skrev senast, men allt som allt är vi 4-7 i vår conference nu och ligger på en sjätte plats.. Så några vinster till innan slutspelet skulle inte vara helt fel. För mig har det inte gått något vidare dock; knappt fått någon speltid. Men det är väl sånt man får ta ibland, förhoppningsvis kommer det snart igen..

Denna vecka har det varit Think Pink vecka. För att få in pengar för hjälp mot bröstcancer, vet inte riktigt vad det går ut på i praktiken, men till matcherna har vi bytt ut våra annars svarta uppvärmningströjor till ljusrosa. Mycket fint. Vi har även ljusrosa skosnören i våra skor med. Vi ser faktiskt riktigt söta ut, tycker vi ska fortsätta med detta. Vissa skolor med lite större budgeter har gått hela vägen ut och kört med ljusrosa matchställ.


Annars flyter livet på som vanligt typ. Förra helgen var jag hem till Chrissy en sväng med några fler av tjejerna från laget. Trevlans. Annars har det varit mycket bussresande som sagt, och mycket plugg.. Blir en hel del att ta igen då vi missar så många dagar. Denna vecka blir det inget resande förrän på fredag iallafall. Och på lördag kommer mamma, pappa och malin hit som sagt, får fundera ut några spännande äventyr för oss.

image71

Ska ta mig och sova nu, hoppas allt är fint där hemma! Pussar och kramar. Peace.

Söndag - Super Bowl och Sushi

Idag var det en riktigt chilldag. Tog en lång sovmorgon och sen en lång brunch. Efter det gick jag å Chrissy till hallen för att fixa lite saker och passa på att träna lite extra.

Sedan har jag mest chillat här i Potomac hall där vi bor. Städat, tvättat och varit duktig. Tänkte sätta igång med lite plugg men det gick sådär. Jag har dock packat ner en massa skolböcker till vår road trip imorgon, då vi åker till Hartford.

Vi beställde sushi med. Oj vad jag gillar hemkörning;) Sen var det dags för Super Bowl. Kampen stod mellan New England och New York. Faktiskt börjat förstå mig på amerikansk football nu, även om det tog ett tag. Hehe. Annars kan man ju alltid fokusera på ögongodiset, vilket i dagens match Tom Brady fick stå för. Tyvärr förlorade de. Väldigt otippat, men därför kul att New York Giants vann:)

Ska packa det sista nu och sedan få min skönhetssömn. God nattens!


Mmmbop

Så har första skolveckan gått förbi. Redan vårtermin och februari, känns rätt konstigt at jag har varit här så länge nu..! Bara tre veckor kvar nu tills mammsen, pappsen och Malin kommer, ska bli sjukt trevlans!

Veckan gick fort förbi. Hade match i Boston på onsdagen så vi var ute och reste en hel del med. Den amtchen började riktigt bra, ledde med 16 i halvtid. sen vet jag inte ritkigt vad som hände, inget gick vår väg. Förlorade med nio tillslut tror jag.. Tror nog att det blev returtagningen som dödade oss tillslut, de fick på tok för många!! Tränaren var allt annat än glad kan jag säga. Han vägrade att prata med oss hela dagen efter med då vi flög tillbaks hem..

Hade en liten svensk hejjarklack på matchen:) Annie G bor i Boston som Au Pair, så hon och några andra Au Pair folk var och hejjade på matchen. Riktigt trevlans att träffa lite svenskar för en gångs skull, insåg hur mycket man har saknat att kunna prata svenska med folk.. Så mycket lättare, även om man pratar engelska typ flytande nu..

Hade match nu idag med, mot New Hampshire. Förlust igen. Inte mycket mer att säga. Fick inte mycket till speltid heller... Men någon gång ska det väl vända. Match redan på tisdag igen, de ligger väldigt tätt nu.

Annars har det varit skola i veckan som sagt. De flesta kurserna verkar helt ok, läser Makroekonomi, Engelska, Historia, Gender studies och Matte.. Matten verkar inte kul dock, herre vad mycket man har glömt sen man läste Matte C för dryga året sedan. Logaritmer here I come liksom! Det som gör det hela ännu enklare är att lärarinnan bryter med Indisk dialekt typ och skriver med skrivstil på tavlan.. Men det ska väl gå..

Hann med lite random utgång mitt i veckan med. Var länge sen jag var ute och shakade lite på dansgolvet ;) Grymt rolig kväll iallafall! Frågan är dock varför alla korta killar ska envisas med att dansa med en.  Hade träningsvärk i låren dagen efter, haha. Inte okej.

Har säkert glömt jättemycket jag tänkte skriva.. Får väl ta det en annan gång. Nu ska jag sitta här och lyssna på the Hansons och drömma mig bort till sommarvärme, inga mer förlorade matcher och brunbrända ben!

RSS 2.0