Milano

Mitt nya hem den kommande tiden är alltså Milano! Inte helt fel, staden har en hel del att erbjuda! Och har bara sett en liten del än så länge. Kommer att uppdatera med mer bilder så fort jag fixat ett fungerande internet.
Här kommer i alla fall en på mitt nya lag:
Jag spelar alltså för Sanga Milano i div 2.
www.sangabasket.it om ni vill följa. Google translate kan vara att rekommendera;)
Är nu precis på väg till träningen. Först lite videogenomgång 20.30-21, sedan träning 21-23, helt underbar tränignstid. Man är ganska redo för sängen sen, haha.

Struts

Usch, legat magsjuk halva helgen. Jag och Lollo var ute och åt på ett jättemysigt, trodde vi, ställe i lördags. Men några timmar senare började helvetet.. Matförgiftad. Var troligen strutsbiffen vi åt, haha. Aldrig mer! Blev inte mycket sömn den natten.
Trodde att det värsta hade gått över och mådde lite bättre på söndagen så bestämde mig för att vara med på träningsmatchen vi skulle ha. Kändes sådär på uppvärmningen, men sen under matchen gick det ändå rätt ok. Dock mådde jag mycket sämre sen när jag kom hem igen och har legat i sängs typ sedan dess.
Vi vann båda träningsmatcherna i helgen i alla fall. I lördags var motståndet sådär, de spelade i serien under oss så, vann rätt lätt. I söndags mötte vi Biassono från vår liga, vann med nästan 30 p, så det var ju inte helt fel!:)

I-landsproblem

Det här med att sätta igång och blogga igen samtidigt som jag inte har något fungerande internet var ju kanske inte en sån bra idé, så det får ligga på is ett tag tills jag har fått igång det. Just nu tjuvsurfar jag lite på något öppet nätverk jag hittat i närheten, men det funkar sådär.. Helt sjukt vad beroende man är av att ha fungerande internet, så frustrerande när det inte funkar då man behöver eller då minsta lilla sak man ska göra tar ca 100 ggr längre tid än vad man är van vid. Men that's life..
Skulle även förhoppningsvis ha signat upp mig för en italienskakurs som börjar nästa vecka, men den verkar vara full så håller tummarna för att det blir en plats ledig. Ringde nyss till en annan skola med, fick bli omkopplad några gånger först till det var någon som kunde engelska. Sedan fick jag helt enkelt svaret att jag var tvungen att åka in dit och prata med dem, för det gick ju absolut inte att svara via telefon ifall de hade några platser där eller inte.. Så håller tummarna att de kanske har plats kvar då jag åker dit imorrn :)
Nu ikväll har vi träningsmatch igen!

Igång igen!

Okej, jag tänkte försöka mig på att börja blogga lite igen. Så skriver ett litet testinlägg för att se om det är något jag kommer att fortsätta med, har inte riktigt bestämt mig än. Så håll till godo!
(Som om det är någon som fortfarande går in här och kikar)
Ciao!

RSS 2.0