Onsdag.

Jag har hängt runt på Universitetet och föröskt bli bättre på franskan på senaste. Borde sätta mig in i det ordentligt snart, men det verkar kul! Läser lite matte samtidigt med, så lite mycket just nu. Jag är inte direkt van att plugga koncentrera mig på något en längre tid, men det kommer nog snart. Säger vi.

Nu har jag precis hemkommit från sjukgymnasten, går framåt, men det är lite segt. Kan väl förhoppningsvis börja springa snart nu. Sjutk med träningsvärk har jag dock i övriga kroppen för gym och ett jobbigt gympapass i vattnet igår.

Nä, nu ska jag dricka lite kaffe och plugga innan det bär iväg för lite föreläsningar, och senare ikväll blir det Oasis:)


Slussen.

Pussen.

maintenant

Så lyssnar jag på detta.
Snart ska jag diska.
På måndag börjar jag plugga Franska.
Och förhoppningsvis är jag snart så bra i foten att jag slipper kryckorna.
Fint.


Jag vill ha en egen måne.

Jag har hittat min drömlampa. Vill ha den hängandes utanför fönstret. Någon som vill sponsra?

personal moon light 3

Bild: Your Personal Moon

Stora äpplet
Ganska så härlig stad. Vill tillbaks snart:) Hehe. Sitter här och har börjat läsa in mig i franskan lite. Jag ska börja plugga franska på universitetet nu i vår. Ska bli kul! Hoppas det itne är allt för svårt bara. Samtidigt pluggar jag matte D på distans, ska nog ta och sätta mig in i det med, redan efter första sidan kände jag mig helt blank i huvudet. Men det ska nog gå bra, man har glömt lite sedan sist bara.

Kram

Snöigt

Jag är så grymt sugen på att åka upp till fjällen och kasta mig ut i backen på min snowboard. Kommer inte ens ihåg senaste jag åkte, var ett antal år sen nu, och å vad jag saknar det. Sitter och tittar ut över Hammarbybacken på mornarna där snökanonerna är i full gång, ser så sjukt mysigt ut med snön som slungas ut i backen med gryningsljuset som lyser där bakom. Mys.

Sedan hittade jag denna stora nythet på aftonbladet.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab

Kan man se sånna här stackare i backen gör det en ju inte mindra sugen att gå ut och åka.

Dimanche
Okej, nu börjar jag ärligt bli lite trött på det här med att hoppa runt med kryckor. Vill bara ta på mig ett pra springskor och gå ut och springa en mil. Eller iallafall bara kunna gå normalt. Men, inte så länge kvar nu iallafall.

Nä, nu ska jag sätta igång med att titta igenom matteboken.. Ska läsa matte D var det tänkt. Kramen

RSS 2.0