Hej, tjo, klackarna i taket

Pissigt kallt och allmänt pissig dag på jobbet. Ibland blir det för mkt när man bara lyckas få de där helt underbara samtalen med de ilsknaste kunderna gång på gång. Får väl hoppas på bättre tur imorgon, haha. Det är ju trots allt fredag då.

Har ont i kroppen efter gym i veckan. Legat död på sägen sen jag kom hem typ. Kanske om man skulle ta tag i det stora berget med disk jag har i köket. Inte okej, hehe. Men var så mkt skönare att bara fastna här framför tvn. Nä, om man skulle ta och rycka tag i sig själv och göra vad som borde göras. Får köra på lite bra musik så går det lättare.

Kanske snö inatt med:) Eller, ofta det skulle vara att man vaknade upp till en härligt tyst och vit stad, snarare en skitig syn med blöt slask man vaknar upp till i sånna fall. Men man kan ju alltid önska.

Låter visst lite bitter nu känner jag. Avslutar med en gammal hederlig YouTubare.. Japanerna kan sina grejjer.
Pusss


Sometimes I feel like throwing my hands up in the airSlut på sommartiden då. Hade totalt glömt det. Men okej, sova en timme extra blir inte helt fel.

Idag har jag tränat. Degat här hämma en del, hunnit tvättat och allt det där man inte brukar hinna med. Köpt skor har jag gjort med. Och lagat grymaste köttfärssåsen. Mums.

Imorgon är det dags för match igen. Mot Sundsvall denna gång. Får hålla tummarna att det gick bättre än sist.
Puss

Bonsoir

Var ju på Sicilien för nån vecka sedan. Hur matchen gick ska vi inte prata om. Men det var trevalans iallafall. Och sol. Denna sol. Vad hände med den?

Det här med att jobba heltid och gå upp innan sju på morgonen, ibland funkar det inte riktigt. Som på senaste tiden. När man egentligen borde sova blir ja iställer rastlös och gör tusen saker på en gång, och sen var det plötsligt himla sent. 
Ikväll var jag på bio med syrrona och mammsen. Såg Woody Allens nya, gillade den.

Kanske borde ge upp för dagen snart dock. Gonattens.


Baravanligtvatten
Hittade finaste bilden på datorn. Kände att jag kunde bjuda på den. Är ju trots allt lördag. Ska snart iväg på stan en sväng, och ikväll blir det lite middag här med vänner. Myspys. Vart en bra vecka annars, hunnit med mkt trevliga saker. Imorgon bär det av till Borås för match mor Marbo.. alltså typ 12 timmar på bussen fram och tillbaks.. Lovely. Menmen. Får väl ta ikapp lite sömn som man aldrig hinner i veckan..
Well, I'm off!

DimanchePerfekt söndag. Sovit länge. Sen ut på stan och inhadlat smått och gått. Sedan träning. Intresseklubben antecknar ungefär. Hursomhelst har det varit en bra helg allt som allt!  Och Italien på tisdag. Man ska inte klaga.
Hm, ska väl laga någon slags middag var det tänkt. Inte särskilt pepp på det dock.. Jaja. Ha det bra loves.

WellwellUsch. Besviken på matchen igår. Torsk med 18. Vi kan på tok mycket bättre. Blir tufft nästa vecka då vi åker ner till Sicilien och måste vinna med 19 för att gå vidare och spela EuroCup. Men allt kan hända.

Sjukt trött idag. Gick fan inte att somna igår. Vädret blev man ju inte heller gladare av. Körde ett tufft pass med stationsträning, riktigt skönt att få ur sig massa frustrationer. Imorgon blir det en ny dag. Kollade igenom lite sommerbilder, känns som om det var sjukt länge sedan och hösten har inte ens börjat. Jaja, sitter här med tända ljus och dricker te. Inte helt fel det heller. <3

RSS 2.0