Eloise

Här sitter man och lyssnar på Arvingarna, inte helt ok. Men de var ju trots allt mins idoler som mindre, måste ju få lyssna på sånt med:D

Känner att jag inte har skrivit på väldigt länge, har verkligen haft fullt upp känns det som! Vi började med 4 matcher på 8 dar. Förlorade dock tre av dem. En förlust var en riktig dålig match, men jag tror att vi alla lärde oss något av det iallafall, så det händer nog inte igen. För min del har det gått lite upp och ner, men har slitit ner några reutrer och lagt in lite poäng och så.

Imorrn blir det en kort roadtrip, Geroge Mason står för motståndet denna gång.

Thanksgiving på torsdag med, så ingen skola förrän måndag, ska bli grymt skönt. Har varit väldigt mycket den senaste tiden. Har bara en uppsats att skriva klart ikväll först, sen kan man ta det lite lugnare. Vi får dock inte ledigt från basketen eftersom vi har match igen på lördag.
 
Helgen var intressant. På lördag efter matchen var det shopping som gällde, kul att jag hamnade på HM tillslut. Känner att jag inte riktigt hittat till amerikanske modet än men det kommer väl, haha. Senare var det lite partaj med, alltid trevligt.

Söndagen var rätt seg, hade den mest otippade upplevelsen dock. Jag och Michelle var ute och körde på motorvägen då bilen plötsligt bara går saktare och saktare fast hon trycker ner gasen. Den lät lite skumt och vi anade en konstig lukt så vi stannade vid första avfart. När vi sitter där ser vi att det pyser lite ur motorhuvven och sitter och letar efter varningsblinkersen. Då börjar det ryka mer och mer så vi kastar oss ut ur bilen och springer iväg en bit.

När vi står där och ringer och försöker tänka ut vad vi ska göra härnäst så börjar det ryka mer och mer, och plötsligt ser vi små flammor. Inte långt därefter står hela motorhuven i lågor, helt sjukt! Okej bilen var väl inte direkt i toppskicka om man säger så, men ofta man väntar sig att den ska börja brinna! Så där står vi. Tillslut kom äntligen brandkåren och allt ordnade sig. Tur att den inte exploderade eller nåt, känder verkligen som om man var med i någon konstig film. Hoppas jag inte orade er i onödan nu, men kände att jag ville dela med mig av detta, så akta er om bilen beter sig konstigt!

Well well, tillbaks till plugget. Ska försöka skriva snart igen!

Förörvirgt fann jag detta väldigt roligt. Vet inte om det är för att jag helt enkelt bara saknar svensk humor eller om det är väldigt kul. Fick mig att skratta iaf.

Matchen

Så var första matchen slut, tror det blev förlust emd 79-59 tillslut. Vi spelade en riktigt bra match dock och det skiljde bara tio poäng med två minuter kvar. Med tanke på att de är rankade så mycket bättre än oss är det ju inte helt fel. Och vårt anfall var så pass ostrukturerat idag, tror vi knappt spelade igenom vad vi skulle mer är typ fem gånger, men det funkade ju rätt så bra iallafall..

För min del gick det väl helt ok, spelade inte så supermycket men fick väl in en 12 minuter nånting, fyra poäng och några returer. :) Fick lite total blackout i anfall ett tag bara då jag totalt glömde bort våra spel, men det kommer väl..hehe

Tror jag kan alla regler och så nu med, var lite förvirrande under träningsmatcherna. För det fösta så är det 2x20 minuter. Och så har vi media-timeout var fjärde minut, alltid skönt och vila lite..hehe. Reglerna med lagfoul och straffkast vid lagfoul och så skiljer sig en del med. Men bollen är fortfarande rund så..

Hade bra publik med! Vi borde ta efter lite av det hemma, såg en del ansiktsmålningar och mycket svart-gula kläder på läktarna. Vårt skolband hade sin plats på kortsidan och var lika bra som alltid;) Cheerleadersen och dance-teamet var också där. Kanske inte Bring-it-on class direkt, men alltid lika trevlans!

Efter matchen blev det middag på double T's, äkta amerikansk diner. Book och hennes föräldrar bjöd med oss tjejer vars familjer inte var här, riktigt trevlans.

Börjar bli riktigt trött nu dock, ha det bra där hemma!

Gametime!

7.30 pm imorrn så smäller det. Sjukt pepp. George Washington university står för motsåndet, rankade ca. 13 i landet. Så det blir tufft! Riktigt taggad dock. Hemmapublik också så det blir nog trevlans:) Trist dock att allas famljer kan komma förutom min, ni får hejja där hemifrån;)

Match på sönda igen med, denna gång mot Rider.

Känner att jag inte skrivit på bra länge. Halloween-kvällen var sjukt trevlans dock, alltid kul att få klä ut sig, eller visa sitt rätta jag som Anna sa. Ska fundera på att köra 80-talsstuk 24/7. Ska försöka lägga upp nå bilder nån dag då jag har tid.

Helgen var riktigt trevlig. Annie var på semestrande här i usa och tog en sväng förbi mig. Sjukt trevligt! Hade träningsmatch på lördagen mot Georgetown. Förlorade dock men spelade mycket bättre än helgen innan så. Känns att vi börjar bli mer samspelta nu.

På lördagskvällen blev det lite partaj, följt av en väldigt lugn och skön söndag med mycket pratande på svenska. Kändes nästan som om man satt hemma på rummet i Sverige ett tag där.

Veckan har varit helt okej, börjar verkligen komma in i rytm med allt nu. Känns som om man har lite tid ibland bara, mycket plugg just nu.Och det börjar bli kallare med, nästan ikapp er där hemma nu tror jag, ingen snö än dock. Längtar tillbaks till värmen, även om höst är trevligt det med!

Godnattens

RSS 2.0