Matchen

Så var första matchen slut, tror det blev förlust emd 79-59 tillslut. Vi spelade en riktigt bra match dock och det skiljde bara tio poäng med två minuter kvar. Med tanke på att de är rankade så mycket bättre än oss är det ju inte helt fel. Och vårt anfall var så pass ostrukturerat idag, tror vi knappt spelade igenom vad vi skulle mer är typ fem gånger, men det funkade ju rätt så bra iallafall..

För min del gick det väl helt ok, spelade inte så supermycket men fick väl in en 12 minuter nånting, fyra poäng och några returer. :) Fick lite total blackout i anfall ett tag bara då jag totalt glömde bort våra spel, men det kommer väl..hehe

Tror jag kan alla regler och så nu med, var lite förvirrande under träningsmatcherna. För det fösta så är det 2x20 minuter. Och så har vi media-timeout var fjärde minut, alltid skönt och vila lite..hehe. Reglerna med lagfoul och straffkast vid lagfoul och så skiljer sig en del med. Men bollen är fortfarande rund så..

Hade bra publik med! Vi borde ta efter lite av det hemma, såg en del ansiktsmålningar och mycket svart-gula kläder på läktarna. Vårt skolband hade sin plats på kortsidan och var lika bra som alltid;) Cheerleadersen och dance-teamet var också där. Kanske inte Bring-it-on class direkt, men alltid lika trevlans!

Efter matchen blev det middag på double T's, äkta amerikansk diner. Book och hennes föräldrar bjöd med oss tjejer vars familjer inte var här, riktigt trevlans.

Börjar bli riktigt trött nu dock, ha det bra där hemma!