Skola och pick-up

Igår började skolan, med Psykologi först och sen Sociologi. Verkar rätt bra:) Lite svårt att hitta till alla lektioner så här i början..:P

Sen hade vi pick-up; vi tjejer spelade mot varran utan coaher eller så. Det var rätt tufft iallafall, riktigt kul! Det verkar som jag kommit till en bra lag:) Vi är fem freshmans(förstaåringarna här på college) och en tjej som nyss bytt skola. Så sex av elva i laget är nya, det blir spännande och se hur det går.

Idag var det samma sak, fast andra lektioner, en om hur man är en altlet på college och sen Microeconomics.. den senare började på en gång med genomgång och läxor å grejjer. Det var lite svårt att hänga med i alla termer och så men det gick rätt bra.

Det strular lite med bilderna, men fick lite hjälp av snälla Malin som även pasade på att lägga in ett fint inlägg här under. Här är en bild på min del av vårt fina rum iaf, och en fin mugg;)

312429-4

312429-5


Daft Punk:)

dagens video:
http://youtube.com/watch?v=K2cYWfq--Nw

/Malin


Teambowling.

Idag var vi och hämtade våra böcker, riktigt många och tunga.. Skolan börjar imorrn, hoppas det inte är alltför hårt :P

Sen gick vi och sprang lite på löpbanden och jobbade hårt i steppmaskinen för ett tag. Skönt att röra sig lite.. Träningarna börjar inte förrän om en vecka så..

Efter det bar det iväg för bowling med laget. Riktigt trevlans:) Tror mitt lag vann första.. Fick in några strikes själv jag:) På hemvägen köpte vi med lite mexikansk mat, minns inte namnet på stället just nu men riktigt gott var det. Sen åkte vi till några av tjejernas lägenhet och chillade lite framför tvn, fastnade tillslut framför en tecknad film:P
 
See ya!

Trötter

Idag har varit en lång dag med student orientation och lagmöte. Riktigt kul att träffa alla tjejerna, det var fortfarande nån jag inte sätt innan. Vi gick igenom lite målsättningar och regler mm. sen körde vi lite team-bonding aktiviteter, och imorrn blir det bowling.

Ikväll var jag och sköt med några av tjejerna och körde lite mot lite annat folk. Riktigt trevlans, men nu är jag såå trött. Imorrn lär också bli en rätt lång dag, så gonatt!

Shrek och S'mores

Igår var jag en sväng på Wal-Mart och införskaffade lite prlar till rummet som nu börjar bli rätt mysigt..Nu har de andra nykomlingarna kommit me. Min rumskamrat är Meghan från New Jersey:) Sen delar vi dusch och så med Amanda och Michelle. 

Efter vi fixat i ordning och så var det lite mat å filmmys me lagkompisarna. Hairspray, rätt söt film, men jag var så trött - fortfarande lite jet-lagad..

Förmiddan idag var rätt lugn, åt riktigt god brunch, fanns hur mkt som helst att välja på:) Sen var det föreläsning om respekt mot varandra som var rätt kul.. sen en till om livet på skolan..

Efter det åt vi lite S'mores med de från vårt dorm - kex me choklad och smält marshmallows, jumms. Efter det visade de senaste Shrek filmen ute på en storskärm. Alla hade fina lysande halsband på sig och Shreköron, synd att jag inte hade kameran med.. Sen åkte vi några av tjejerna i lagets lägenhet å kolla lite tv å så.. Imorrn blir det nog full rulle med massa möten å sånt. Ska försöka ta en del kort då me!

Byee!

Pigg som en lärka..

Och så var man framme..:) resan var ju helt underbar, tror aldrig ja vart så stressad som när jag skulle byta flyg på Newark. Med fem minuter innan nästa flyg skulle gå var jag precis klar i säkerhetskontrollen, som tur var var gaten nära.. Dock gick det inte lika bra för väskorna mina, nu har iallafall den ena kommit..den andra kommer väl så småningom..


Eftermiddagen har gått åt till att hälsa på coacher, hämtat ut nyckel till rummet och ätit lite klassisk amerikankt på TGI. De har tagit så bra hand om mig:) Rummet är väl inte femstjärnigt kanske, med lite jobb så..det finns AC iaf så jag ska inte klaga. Sjukt varmt här.

Sen bar det av till donkin donuts me lite volleboll tjejer, riktigt gott vare;) och riktigt trött nu.. natti


Ännu en blogg...

okej..faller för grupptrycket och startar en blogg:)

stress,stress och stress, åker imorrn.

peace!


RSS 2.0