Humor.

image89

Sorry syster. Var tvungen:)

Fredag, Håkan Hellström och 20 grader, och nästan sol. Underbart. Annars lite ångest över vad jag gör till hösten bara, men får väl ta det som det kommer..

Veckan var blandad. Dödades i onsdags morse. Sprints, sammanlagt över 5 km. Inte okej. Efter att våra tränare pratat med en tränare till friidrottslagen insåg de att de vi nu körde på var lite orimligt. Så träningsvärken nästa vecka blir nog inte lika dödlig.

I eftermiddag bär det av hem till Chrissy, sen får vi se vad som händer!
Puss på er.

En bild säger mer än tusen ord

image88

Ibland så..!

Delayed onset muscle soreness

Va. Här skulle man slå upp vad träningsvärk egentligen heter. Kul översättning man fick (titeln). Hittade även "aches [from excessive exercise]". Gillar inte ordet "sore" som alla säger här, känns mer som om man är öm och mörbultad då, ingen riktigt bra beskrivning för träningsvärk, som är så mycket mer! Aja, hursomhelst är den på väg i turbofart. Jag som aldrig brukar känna av träningsvärk förrän efter ett dygn, oftast ett och ett halvt, efter så jag tränade. Har dock redan redigt ont sen springningen i morse. Bådar gott för framtiden!!

Var förbi en sväng på Moderna Museet med pappsen och Malin när jag var hemma föressten. Var ju tvungen att kolla in Warhol utställningen, vilken var suverän! Särskilt videosarna från hans factory med gamla inspelningar av innovativa målerimetoder, tex. en man som ritar ett porträtt med en penna fastsatt emellan skinkorna. Det är konst! I övriga, originalutställningar, var det väl blandade känslor, väldigt mycket kladd, trianglar m.m. Kom att tänka på att jag bara måste tipsa om en superb fotoblogg. Little People - A tiny street art project.

 image87
Finhet.

Stockholm i mitt hjärta

För att vara lite svengelsk så var påskhelgen hemma i Sverige all I ever wanted, and more. Dagarna gick för fort, men hade hursomhelst sjukt trevligt. Trodde att det skulle kännas lite konstigt att komma hem efter nästan sju månader, men allt kändes som vanligt. Vilket känns tryggt. Det blev en hel del trevliga fikor, mysiga middagar, påskäggsletande, god öl, härliga luncher, och partajande. Tack för att ni finns familjen och vännerna, ni betyder så mycket!

Blev en hel del resande med. Ganska skönt ibland faktiskt att bara ta det lugnt och hinna läsa, kolla på filmer och så. Egentligen hade ajg planerat att plugga en del på flygen, men det gick väl sådär. Det var även kändisspotting på hög nivåi tullen på väg från flyget i Newark. Stod kanske tio centimeter ifrån Colin Farrell. Ganska så hett! Han var försig som vilken människa som helst, och jag tror inte att det var många som kände igen honom.

Man skulle ju nästan dragit fram mobilen och tagit bildbevis. Fast å andra sidan hörde man i högtalarna att "Please resist the urge to use your cell phone. No phones or cameras in this room." Hade verkligen svårt att lägga band på mig. Fingrarna som ville bara ta upp telefonen och börja smsa, men jag är stark som tur är. Så ingen SWAT styrka behövde komma och kasta ner mig på golvet med händerna över huvudet. Jag tycker i alla fall det lät hunmoristiskt. Fast det finns en hel del amerikaner, och säkert svenskar med för den delen, som är otroligt beroende attt smsa 24/7. Kanske borde tvångsinsättas här..?

Tillbaks på "the loop" som campuset även kallas. Det är så fiffigt ordnat så det mesta ligger innanför en gata som går i en cirkel runt hela området. Aja. Imorgon är det springnin 07.00 som gäller. Framöver träning mån-fre 06.30 eller 7.00 am. Plus massa gym och lite basket. Kommer vara i redigt bra form till sommarens upptåg och läger!

Kom ihåg att det är jag som känner en bot

Igår var det Senior Night, och även sista matchen i vårt ordinarie conference-spel. Så nu är det bara tuneringen kvar nästa helg. Vi möter Boston University i kvartsfinal på fredag. Håll tummarna!

På tordag är det en slags bankett för alla lagen, med lite prisutdelningar och så. Häromdan lurade alla lurade i oss freshmans att man var tvungen att ha klänning på sig då. Att det tydligen skulle vara väldigt formellt. Jag blev rätt så hypad, och började tänka ut vad för fin klänning jag skulle sticka iväg och köpa. Andra var inte lika hypade, som min roomie Meghan.."What?? I don't understand? I don't do dresses!!"
Jag blev faktiskt lite besviken när det kom fram att de bara skämtat, att det tydligen inte var såå formellt. Kanske ska sticka iväg och köpa någon fin gräddbakelse till klänning och ha på mig i protest! Haha.

Jaja, för att komma till saken.. Detta var även absolut sista machen på hemmaplan för våra seniors Morgan, Amanda och Drabyn. Vi andra hade jobbat hårt för att dekorera i omklädningrummet och baskethallen. Samt köpt finfina presenter. De blev så glada så!

Matchen var faktiskt en av de bästa i år. I allafall försvaret var grymt stundtals. Vi spelade mot Hartford, som ligger etta just nu. Vi förlorade med nästan 30 sist. Men igår gav vi dem en riktigt match, vi ledde med två i halvtid. Fast det räckte inte hela vägen och de vann med tio tillslut. Själv spelade jag inte förrän de sista tio sekunderna..


Senare på kvällen var det lite partaj här i dormsen hos Chrissys pojkvän.  Väldigt intressant kan jag säga, haha. Men mycket trevligt. Jag tröttnade på all RnB dock och bestämde mig för att vara dj ett tag. Hittade lite techno, grymt! Och vad hittar jag inte förutom Boten Anna, haha, lyckan var obeskrivlig en stund! De var ganska så impade på att jag kunde orden. Jaja, kul var det iallafall.

Idag är det dags för plugg, sen ska vi iväg och äta middag och se på RENT med laget, ska bli trevlans!

Å vi satt på gräset, Som växte i takt med himlen

Känner att jag är väldigt duktig på att uppdatera nuförtiden, men har haft fullt upp kan jag säga.

Mamma, Pappa och Malin var och hälsade på förra veckan som sagt. Sjukt trevligt var det! Saknar er redan. Vi turistade oss en hel del, tog tusentals bilder, åt massa god mat, och massa cheesecake, shoppade, titta på vita huset, drack ett antal lattes på starbucks, testade på grym glass, de tittade på match, myste på hotellrummet, med mera med mera.



Snart är det Spring Break, och då kommer jag hem för en snabb visit i sköna Sverige. 18 mars är det som gäller. Åker tillbaka igen 23e, så det blir nog intensivt. Se till att våren har kommit då! Vill sitta på en uteservering och äta glass. Här är det nog vår nu iallafall hoppas jag:)

Nu: te, plugg och lite filmtittande innan jag somnar.
Kram på alla er sötosar där hemma!

RSS 2.0