Helgen

Var riktigt trevlans. Partaj torsdags, tvungna att pasas på innan säsongen börjar för fullt..Besök av Jacob, som är här och jobbar ca en timme utanför NYC. Drive-in bio i fredags, riktigt nice. Dock satt vi inte i bilarna under filmerna utan hade med oss filtar och grejs. Vi stannade 'bara' tre av fyra filmer. Kändes nästan som om man var i nån high-school film från femtiotalet.. Alla reklamfilmer och så var typ original och typ kiosken me popcorn och sådant var i rikitg femtiotalsstil.

Lördagen bestod av en låång brunch. Sedan bar det av in till stan för att strose runt lite, vi gick ner till hamnen en sväng, riktigt fint. Annars har väl stan inte så jättemycket att erbjuda..Rätt slitet, och man ska nog inte gå i fel kvarter på natten om man säger så.  På kvällen var alla väldigt trötta så vi kollade lite film typ. Sen drog vi en sväng för att köpa lite slurpees med sweetmates och en av deras vänner, som för övrigt hade typ världens största bil. Herre, man skulle kunna köra över alla andra bilar om det var rusningstrafik..  

Idag var en rätt seg dag, vi skjutsade in Jacob till tåget och så. Sen var det dags för träning, eftersom de precis har lagt om golvet skulle vi springa ute idag. Drygt trettio grader varmt vare, och löpningen var inte att leka med. 800m, 6x400, 4x300, 5x200.. och allt med dessa trevliga tider man måste klara.. well, komemr väl va i toppform när säsongen tillslut börjar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0