A monkey needs to dance so do you

Så var man tillbaks efter en femdagarstrip till Vermont och sedan Albany, NY. Första matchen började knakigt då en av våra två seniors, Morgan, skadade knät fyra minuter in i matchen och var tvungen att gå av. Vi kämpade dock på bra, men det räckte inte hela vägen. Förlorade tillslut med nio poäng tror jag. Direkt efter matchen satte vi oss på bussen för att åka till hotellet i Albany där vi spenderade tre nätter.

Matchen igår spelade vi alltså utan Morgan, som ska rötgas snarast, så vi får hoppas att det inte är något allvarligt. Så för tillfället är vi alltså åtta spelare just nu.. Innan matchen pratade vi om hur viktigt det var med en vinst, för att vi inte skulle hamna i botten av tabellen. Efter en något skakig inledning kämpade vi på bra hela matchen. Ledningen svängde några gånger, för att tillslut hamna till vår fördel. Vinst med en poäng blev det. Lite väl spännande där ett tag, särskilt efter mitt stegfel i sista anfallet.. Kan säga att jag svor en del på svenska där, men som tur är förstår ju ingen :) Deras boll med ca 20 sekunder kvar, vi ledde med en poäng som sagt, och som tur var gjorde de inte mål.

Stämningen var på topp i omklädningsrummet. Coacherna var mycket nöjda med. Mr headcoach firade loss rejält och kom in med den stora vattenbehållaren som han kastade över oss som om vi vunnit något riktigt stort. Som tur var stod jag bakom honom och lyckades hålla mig torr. På väg hem från matchen stannade vi förbi Friendly's och det bjöds på glass i stora lass. Senare på kvällen passade vi på att gå ner till poolen med, riktigt trevlans. Att det kan vara så skönt att vinna ibland!

Förövrigt är det väldigt ledsamt att Heath Ledger har gått sin väg. Requiescat in pace.

Kommentarer
Postat av: emma

tja! hoppas att du hare bra i u s a.. gudars vilket äventyr.. avundas dig lite.. hare toppen och hoppas vi syns i frmatiden. kram kram

2008-01-24 @ 17:47:09
URL: http://karlssonemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0