Ja tack!

Regnar just nu, ganska så mys. Iallafall när man sitter inne på jobbet och inte gör så mycket.. Fast det kan ju ha slutat regna om 12 minuter då jag slutar.. Rackarns.

Frågan är om inte denna blogg håller på att dö ut. Ifall får jag lite ryck att det vore kul att blogga lite mer och skriva av sig. Fast, borde kanske skriva en dagbok istället eller något mer vettigt. Frågan är, är det ens någon som går in och kollar här längre..? Enligt statistiken är det iallafall några. Är väl någon som råkar snubbla in av misstag. Nä, får nog ta och skärpa mig lite nu. Fast har inte mycket spännande att skriva om just nu. Sitter mest och dösurfar runt just nu. Inte haft något jobb att göra på 20 minuter.. Ganska soft såhär sommartid.. Jobbar imorgon med sen är det ledigt! Åker dock på läger på torsdag och är borta minst en vecka, till Mönsteås, vart det nu är, spännande. Kanske till Spanien med.

Snart får man reta på intagningen till hösten med. Lite läskigt. Vad ska man bli när man blir stor liksom. Fast nej. Ska nog aldrig bli stor. Ska leka mig fram livet igenom. Det låter bra. Tackoch hej, leverpastej.

P.S. Var det inte Bert som myntade detta sista uttryck? Ganska så coolt.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag är inne och läser här i alla fall! :D

2009-07-08 @ 14:58:04
URL: http://pudelyoshi.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag med ... ibland! Mamma

2009-07-09 @ 15:11:01
Postat av: Jennifer

Jag tittar inte här lite då och då!

2009-07-12 @ 14:40:53
Postat av: Camilla

Nu får du väl ta och uppdatera igen om du ska behålla din läsarskara ;) Skriv om lägenhetstittandet t.ex. :D

2009-08-11 @ 11:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0